Kayserigücü Futbol Kulübü Sportif Direktörü ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Kayserigücü Futbol Kulübü Sportif Direktörü ile Yollar Ayrıldı

Kayserigücü Futbol Kulübü Sportif Direktörü ile Yollar Ayrıldı

Kayserigücü Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonu öncesi Sportif Direktör olarak göreve getirdiği Halit Kurt ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp, Kurt'a verdiği emekler için teşekkür ederken, Kurt ise ayrılık nedeniyle görüş ayrılığı olduğunu belirtti ve takıma şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

24.09.2023 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserigücü Futbol Kulübü Sportif Direktör Halit Kurt ile yollarını ayırdı.

Kayseri Amatör Küme ekiplerinden Kayserigücü Futbol Kulübü'nde ayrılık. 2023-2024 sezonu öncesi Sportif Direktör olarak göreve getirilen tecrübeli isim Halit Kurt ile yollar ayrıldı. Kayserigücü Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Sportif Direktörümüz Halil Kurt ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kurt'a bu zamana kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederi, yeni kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Sportif Direktör Halit Kurt ise; "Sezon başında 'Sportif Direktör' olarak anlaşmış bulunduğum Kayserigücü FK takımından bugün itibariyle görüş ayrılığı nedeniyle ayrılmış bulunmaktayım. Kendilerine şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserigücü Futbol Kulübü Sportif Direktörü ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement