Kayserispor'da Ankaragücü Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayserispor'da Ankaragücü Hazırlıkları Başladı

Kayserispor\'da Ankaragücü Hazırlıkları Başladı
01.11.2018 16:50

Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında 4 Kasım Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda dün Pazarspor'u 6-1 mağlup ederek tur atlayan Kayserispor'da kupa maçında görev alan oyuncular yenileme antrenmanı yaptı. Diğer futbolcular ise teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde, ısınma ve kondisyon çalışmasının ardından yarı saha pas ve şut antrenmanı gerçekleştirdi.
Milli takım kampında sakatlanan Artem Kravets takımdan ayrı çalışırken; hafta içi sakatlığı nükseden Deniz Türüç ve sakatlıkları bulunan Sakıb Aytaç, Hasan Hüseyin Acar ve Oğuzhan Berber antrenmana katılmadı.
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN KAYSERİSPOR'A ZİYARET
Kayserispor'un bugünkü idmanını minik öğrenciler de izledi. Mehmet İlgü İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenciler, sarı-kırmızılı takımın idmanını izleyerek teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile sohbet etti. Kayserispor'un antrenmanı öncesinde takımla birlikte hatıra fotoğrafı da çektiren öğrencilere sarı-kırmızılı atkı hediye edildi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kayserispor'da Ankaragücü Hazırlıkları Başladı - Son Dakika


Advertisement