Kayserispor'da İç Transfer Çıkmazı - Son Dakika
Spor

Kayserispor'da İç Transfer Çıkmazı

Kayserispor\'da İç Transfer Çıkmazı

Bu sezon PTT 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’de mücadele etme hakkı kazanan Kayserispor’da şampiyonluk yaşayan kadroda 13 oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs tarihi ile sona erdi.

31.05.2015 13:00

Bu sezon PTT 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan Kayserispor'da şampiyonluk yaşayan kadroda 13 oyuncunun sözleşmesi 31 Mayıs tarihi ile sona erdi. Kiralık olarak forma iki oyuncunun da takımlarına dönmesi ile birlikte iç transferde sıkıntılı bir dönem başlamış oldu.

Kayserispor'un ilk olarak sözleşmesi biten oyuncular ile masaya oturması beklenirken, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Murat Akın ve Berkay Can Değirmencioğlu ise yeniden kadroda düşünülmüyor. Takımın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan ve 31 Mayıs'ta sözleşmesi bitecek oyuncular Abdullah Durak, Cem Can, Cem Ekinci, Cemil Adıcan, Çağlar Birinci, Bobo, Serkan Kurtuluş, Sereno Fonseca, Kamran Agayev, Kayacan Erdoğan, Mehmet Eren Boyraz, Mert Nobre ve Serdar Kulbilge olacak. Yeni teknik patronun belli olmasından sonra başlayacak olan görüşmelerde kimlerin takımda kalacağı merak konusu. Öte yandan sarı-kırmızılı takımda, Anıl Taşdemir, Barış Özbek, Bilal Yener Arıca, Cüneyt Köz, Marwin Diego Biseswar, İbrahim Dağaşan, Marko Simic, Ömer Bayram, Sinan Bakış, Srdan Mijailovic ve Turgut Doğan Şahin sözleşmeleri devam ediyor. Yine sözleşmesi devam eden isimlerden Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu için Trabzonspor ile anlaşmaya varılmış durumda. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor'da İç Transfer Çıkmazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hatice: Abdullah kalsin 0 0 Yanıtla

Advertisement