Kayserispor, Torku Konyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Kayserispor, Torku Konyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Kayserispor, Torku Konyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 2. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

18.08.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 2. haftasında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Oyun anlamında eksiklerimiz var" dedi.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, futbolcuların kısa alanda pas çalışması ile sürdü. Koordinasyon çalışması yapan futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.

Antrenman öncesinde 1-1 biten Osmanlıspor maçını değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3 tane iyi oyuncuya daha ihtiyaçları olduğunu söyledi. Kafkas, "Ben maçtan sonrada ifade ettiğim gibi takımın 3 tane iyi oyuncuya ihtiyacı var. Bir şekilde almamız gerekiyor. Onun dışında maçtan memnunum. Oyuncular bu kısa ve zorlu süre içerisinde birçok şeyi yapmaya gayret serf ettiler. Deplasmanda alınan 1 puan başlangıç iyi oldu. Maçın ikinci yarısında çok fazla pas hatası yaptık. Biraz daha dikkatli olabilseydik ve gol olacak pozisyonları biz değerlendirebilseydik maçtan 3 puan alabilirdik. Osmanlıspor bize göre diri bir takımdı ama buna rağmen onlara cevap verdik. Oyunun hemen hemen 4'te 3'ünde oyuna sahip olan Kayserispordu. Oyun anlamında da eksiklerimiz var. Bunu da zaman içerisinde daha çok çalışarak geliştirmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLARIMIZINDAN DESTEK BEKLİYORUZ"

Bu hafta kendi sahalarında Torku Konyaspor ile oynayacakları maçta, taraftarlardan destek beklediğini söyleyen teknik adam Kafkas, "Artık ligde kiminle oynadığınız bir önemi yok. Konyaspor'da ligin iyi takımlarından ve ciddi transferler yaptılar. Oldukça iyi bir hocaları var. Onun için içeride oynayacağımız maç bizim adımıza zor geçecek. Rakipten çok kendi yapacaklarımız önemli. Onlara konsantre oluyoruz" diye konuştu.

Kayserispor Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız da, "Sezonun ilk maçı olması münasebetiyle deplasmanda iyi başladığımıza inanıyorum. Kayserispor yeni Süper Lig'e çıkmış bir takım ve yeni bir ekip. 9 tane transfer yapıldı ve bu transferlerin takıma uyum sağlaması önemlidir. Hazırlık döneminden sonra çıktığımız ilk deplasman maçında iyi bir sonuçla döndüğümüze inanıyorum. Orada taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu haftaki Konya maçında da taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bu takım bu şehrin takımı" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayserispor, Torku Konyaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KAYSERİSPORLU: maç seyircisiz değilmiydi...ceza kalktımı yoksa... 0 0 Yanıtla

Advertisement