Kayserisporlu oyuncuların kaçırdığı gol, Bayrampaşa maçına damga vurdu! - Son Dakika
Spor

Kayserisporlu oyuncuların kaçırdığı gol, Bayrampaşa maçına damga vurdu!

Kayserispor'un Bayrampaşa'yı 2-0 mağlup ettiği Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Ziya Alkurt ile Ümran Zambak'ın kaçırdığı gol çok konuşuldu.

31.10.2019 19:29  Güncelleme: 19:36

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında Bayrampaşa'yı konuk etti. Mücadele sarı-kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 95'te Ümran Zambak ve 117'de Hasan Hüseyin Acar kaydetti. Bu sonuçla Kayserispor, kupada bir üst tura yükseldi.

ZİYA VE ÜMRAN İMKANSIZI BAŞARDI

Maçın uzatma dakikalarında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. 114. dakikada Hasan Hüseyin Acar'ın pasında Ziya Alkurt kaleciyle karşı karşıya kaldı. Ziya kaleciyi geçip topu boş kaleye göndermek istedi ancak Bayrampaşa kalecisi Cengizhan gole izin vermedi. Topun hakimiyetini kaybetmeyen Ziya, sol kanattan gelen Ümran'a pasını verdi. Genç oyuncu topla çok oyalanınca Kayserispor mutlak bir golden oldu. Bu anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Kayserisporlu oyuncuların kaçırdığı gol, Bayrampaşa maçına damga vurdu!

Son Dakika Spor Kayserisporlu oyuncuların kaçırdığı gol, Bayrampaşa maçına damga vurdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Ahsen: imamoglu Eminönu balikcilarini kovmus..ne guzel Hersey Cok Guzel Oluyor Iste.. 3 6 Yanıtla
    Savcı : En iyisi mecbur değil kimse o kokuyu çekmeye seven var sevmeyen var 1 1 yuru git isine: ne alakasi var, zoruna mi gitti 1 1 mardini: ne alaka 1 0 Sy: Marmarayı da su basıyordu 416 milyon kişi taşımış... Yapamıyorlar bide yapanları kötülüyorlar... 0 0
  • Fitbolci: Bu ikisinden de topcu olmaz. 8 1 Yanıtla
  • Nasip : Olmayınca olmuyor 3 5 Yanıtla
  • Nekacmasi: Dupeduz sike bu bilerek atmiyorlar bakin 8 0 Yanıtla
  • Sln : Tüh be o kaçar mı 2 2 Yanıtla
  • Ender: Bunlar Kayserinin iyi günleri. Yeni hocaları kesin takımı düşürür. İlk yatı bitsin bak sen avanta paralara. Zaten ondan gelmiştir Kayseriye. Kulübü batırmazsa iyi 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement