Dünya Salon Atletizm Şampiyonası, atletizm tarihine geçecek muazzam bir performansa sahne oldu. Kadınlar 800 metre finalinde piste çıkan İngiliz yıldız Keely Hodgkinson, kariyerinin ilk dünya şampiyonluğunu sadece kazanmakla kalmadı, aynı zamanda tarihe not düşecek bir dereceyle taçlandırdı.
Yarışın başından itibaren kontrolü elinde tutan ve temposuyla rakiplerine nefes aldırmayan 24 yaşındaki sporcu, bitiş çizgisini 1.55.30'luk derecesiyle geçti. Bu sonuçla hem altın madalyanın sahibi olan Hodgkinson hem de yeni bir rekorun altına imzasını attı. Genç yaşına rağmen sergilediği soğukkanlılık ve müthiş sprint finişi, izleyicileri büyüledi.
Pistteki hırsı ve başarısıyla takdir toplayan güzel sporcu, zafer kutlamasında ise oldukça neşeli ve doğal tavırlarıyla gündeme oturdu. Şampiyonluğun tadını duşta eğlenerek çıkaran Hodgkinson, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan paylaşımda başarılı sporcunun takipçileri, Hodgkinson'ı hem sportif başarısı hem de sempatik tavırları nedeniyle tebrik yağmuruna tuttu.
Son Dakika › Spor › Keely Hodgkinson, dünya şampiyonluğunu duşta eğlenerek kutladı! İşte o anlar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)