Kevin de Bruyne'den Haaland ile ilgili soruya esprili yanıt: Eşimle mutluyum - Son Dakika
Spor

Kevin de Bruyne'den Haaland ile ilgili soruya esprili yanıt: Eşimle mutluyum

Manchester City ile Inter arasında İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi Kevin de Bruyne basın toplantısında konuştu. İngiliz ekibinin yıldızı, "Erling Haaland ile aranızdaki kimyadan bahseder misin? İlk görüşte aşk mıydı?" sorusuna verdiği "Hayır. Eşimle çok mutluyum." yanıtla tüm salonu kahkahaya boğdu.

10.06.2023 08:16  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City'nin yıldızı Kevin de Bruyne, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Inter ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi finali öncesi basın toplantısında konuştu. Belçikalı futbolcu, takım arkadaşı Erling Haaland ile ilgili soruya verdiği cevapla güldürdü.

"EŞİMLE ÇOK MUTLUYUM"

Basın toplantısında muhabir Kevin de Bruyne'ye, "Erling Haaland ile aranızdaki kimyadan bahseder misin? İlk görüşte aşk mıydı?" diye sordu. Belçikalı yıldızın bu soruya, "Hayır. Eşimle çok mutluyum." cevabını vermesi salonu kahkahalara boğdu.

"HAALAND SİZİN NE İSTEDİĞİNİZİ ANLIYOR"

Belçikalı yıldız Haaland için övgü dolu ifadeler kullanırken, "Haaland, sizin ne istediğinizi anlıyor. İnanılmaz bir hızla goller atmaya başlıyorsunuz. Takıma büyük bir kolaylık sağlıyor bu. Inter'e karşı eminim nasıl oynaması gerektiğini kendisi daha iyi biliyordur." ifadelerini kullandı.

Kevin de Bruyne\'den Haaland ile ilgili soruya esprili yanıt: Eşimle mutluyum

Son Dakika Spor Kevin de Bruyne'den Haaland ile ilgili soruya esprili yanıt: Eşimle mutluyum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement