Kimi Raikkonen, Ferrari'nin Yeni Aracını Beğendi - Son Dakika
Spor

Kimi Raikkonen, Ferrari'nin Yeni Aracını Beğendi

Kimi Raikkonen, Ferrari\'nin Yeni Aracını Beğendi

Test sürüşlerinde Ferrari'nin yeni aracı SF15-T’yi beğendiğin ama tam anlamıyla bir değerlendirme yapmak için erken olduğunu söyledi.

20.02.2015 23:59

Kimi Raikkonen, Barcelona testlerindeki iki günlük görevini tamamladıktan sonra yaptığı açıklamalarda Ferrari SF15-T’nin her alanda gelişmiş bir araç olduğunu söyledi.

Geçen sene zor zamanlar geçiren Ferrari, bu seneki kış testlerinde hem hızlı hem de istikrarlı olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Raikkonen “Aracın her alanı - motor, paketleme - her şey gelişti. Doğru yolda ilerliyoruz. Her zaman geliştirebileceğiniz şeyler vardır ve bu yüzden testleri yapıyoruz, yeni şeyleri deniyoruz ve öğrenmeye çalışıyoruz. Umarım son testlerde her şeyin detayına bakarız ve araca doğru şeyleri koyarız. Ardından nerede olduğumuzu görebiliriz. Ancak oldukça iyiydik” dedi.

Ferrari şu ana kadar rakiplerine kıyasla daha kısa sürüşlere odaklandı. Raikkonen bundan endişe duymadıklarını söyledi.

Raikkonen “Bunlar sadece test ve konuşmak için çok erken. Biz kendi işimizi yapıyoruz ve şu ana kadar olanlardan mutluyuz. Açıkçası geliştirmemiz gereken şeyler var ancak şu ana kadar fena değildi.” dedi.

Benzer haberler için TRF1.net

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Kimi Raikkonen, Ferrari'nin Yeni Aracını Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement