Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması - Son Dakika
Spor

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması

"Hatayspor karşılaşmasından 3 puan kazanmanın sevincini yaşıyoruz"

17.02.2014 17:10

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Kulüp Başkanı Volkan Can, hafta sonu karşılaştıkları Hatayspor maçından 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hatayspor karşılaşmasından 3-1 galip ayrıldıklarını anımsattı. Grup lideri Hatayspor'u mağlup etmenin takımı motive ettiğini ifade eden Can, şöyle konuştu:

"Hatayspor'dan aldığımız galibiyet bize çok büyük motivasyon sağladı. Haftalardır bulunduğumuz yeri hak etmediğimizi söylüyordum. Hatayspor karşılaşmasında takımımız bunu kanıtladı. Oynadıkları futbol ile neler yapabileceklerini gösterdiler. Hatayspor karşılaşmasından 3 puan kazanmanın sevincini yaşıyoruz. Futbolcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bu bizim çıkış maçımız olur. Lideri devirmek takımımız için ayrı bir motivasyon sağladı."

Can, Hatayspor karşısında aldıkları galibiyeti, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan gerçek taraftarlarına armağan ettiklerini vurgulayarak, takımı daha iyi yerlere getirmek için çalıştıklarını kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kırklarelispor Kulübü Başkanı Can Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement