Kızılcahamam Belediyespor Efsaneler Buluşması - Son Dakika
Spor

Kızılcahamam Belediyespor Efsaneler Buluşması

Kızılcahamam Belediyespor Efsaneler Buluşması

Kızılcahamam Belediyespor'un eski futbolcuları, 'Efsaneler Çim Sahada Buluşuyor' etkinliğinde bir araya geldi. Yenilenen ve ışıklandırılan Kızılcahamam İlçe Stadı, ilk gece maçına ev sahipliği yaparak tarihi bir anı yaşattı. Turnuvada eski futbolcuların bir araya gelmesiyle hasret giderildi ve müsabakalar sonunda takımlara kupa takdim edildi. Belediye Başkanı Süleyman Acar, organizasyonun güzelliğine vurgu yaparak katılımcılara teşekkür etti.

17.11.2023 11:38

Kızılcahamam Belediyespor'da forma giymiş futbolcular, "Efsaneler Çim Sahada Buluşuyor" etkinliğinde bir araya geldi.

Tribünleri yenilenen ve ışıklandırılan Kızılcahamam İlçe Stadı, ilk kez gece maçına ev sahipliği yaptı.

Yıllardır Ankara'nın amatör liglerinde mücadele eden, 1950 yılında kurulan Kızılcahamam Belediyespor'un eski futbolcularından oluşturulan 4 takımla turnuva düzenlendi.

Eski futbolcular bir araya gelerek hasret giderme fırsatı da buldu.

Turnuva maçlarını Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Güray Altunay, ilçe protokol ve sporseverler izledi.

Müsabakaların sonunda takımlara kupa takdim edildi.

Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Stadımızın ilk gece maçını böylesine güzel bir organizasyon ile yapma şansı bulduk. Arkadaşlarımızla bir araya geldik. Sahada bambaşka bir hava vardı. Katılan ve etkinlikte emeği geçen tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kızılcahamam Belediyespor Efsaneler Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement