Klopp: Immobile Tam Bir Savaşçı! - Son Dakika
Spor

Klopp: Immobile Tam Bir Savaşçı!

Klopp: Immobile Tam Bir Savaşçı!

Dortmund'un teknik patronu Klopp, Serie A'nın gol kralı Immobile'i transfer ettikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

03.06.2014 23:44

Borussia Dortmund #39;un teknik patronu Jürgen Klopp, takımın yeni golcüsü Ciro Immobile #39;i tanımlarken #39;tam bir savaşçı #39; ve #39;gerçek bir forvet #39; ifadelerini kullandı.

Dortmund #39;un resmi internet sitesine konuşan 46 yaşındaki teknik adam, quot;Boyu 1.80, forvet için ideal. Hücum hattında pek çok farklı bölgede oynayabiliyor, tam bir forvet. Takımının attığı gollerde de hep büyük payı vardı. Üstelik bunu da İtalyan futbolu gibi sert bir ortamda başardı. Kendini geliştirebilir, geliştirmesi de lazım ve biz de bu konuda ona yardımcı olabiliriz. quot; ifadelerini kullandı.

Serie A #39;da bu sezon 33 maçta 22 gol atan Immobile için övgüleri sıralamaya devam eden Klopp, quot;O tam bir savaşçı. Pek çok kulüp arasından bizi seçti ve biz de bu kararından dolayı çok mutluyuz. quot; diye konuştu.

Dortmund, Bundesliga #39;da bu sezon Bayern #39;in arkasından ikinci oldu ve Almanya Kupası #39;nda da gene ezeli rakibine finalde boyun eğdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Klopp: Immobile Tam Bir Savaşçı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement