Klose'nin Yerine İtalyan Golcü - Son Dakika
Spor

Klose'nin Yerine İtalyan Golcü

Klose\'nin Yerine İtalyan Golcü

Hem yaz hem de devre arası transfer döneminde adı Galatasaray'la sıkça anılan İtalyan golcü Ciro Immobile Roma ekibinin radarında.

12.03.2016 17:29

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Hem yaz hem de devre arası transfer döneminde adı Galatasaray'la sıkça anılan İtalyan golcü Ciro Immobile Roma ekibinin radarında.

İtalyan oyuncunun menajeri, geçmiş yıllarda Lazio'nun bir ilgisi olduğunu söylerken, "Geçmişte Lazio'nun Ciro'ya bir ilgisi vardı ancak son dönemde bize gelen bir şey yok" ifadelerini kullanarak transfer söylentilerine açıklık getirdi.

Geçtiğimiz sezon Torino'dan Borussia Dortmund'a transfer olan ancak gösterdiği kötü performans nedeniyle bu sezon önce Sevilla'ya sonra da eski kulübü Torino'ya kiralanan 26 yaşındaki oyuncunun hedefi EURO 2016'da İtalya Milli Takımı formasını giymek.

Transferde açık kapı bırakan Immobile'nin menajeri, "Lazio önemli bir kulüp. Ciro oraya gidecek olmaktan memnuniyet duyar ancak bu konuları sezon sonunda konuşacağız" şeklinde konuştu.

Eğer Torino Immobile'nin bonservisini almak isterse, yapılan anlaşma gereği Borussia Dortmund'a 11 milyon euro ödemek zorunda. İtalyan ekibi bu kararı Immobile'nin performansına göre alacak.

Bu sezon hem Sevilla hem Torino formalarıyla toplamda 25 maça çıkan Immobile, 7 gol atıp 5 asist yaptı. İtalyan golcünün Dortmund'la sözleşmesi 2020 yılında bitiyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Klose'nin Yerine İtalyan Golcü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement