Kocaeli Birlikspor Avantajını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Kocaeli Birlikspor Avantajını Kaybetti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 33. haftaya averajla birinci sırada giren Kocaeli Birlikspor, deplasmanda Aydınspor 1923 ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışındaki avantajını kaybetti.

25.04.2016 12:07

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 33. haftaya averajla birinci sırada giren Kocaeli Birlikspor, deplasmanda Aydınspor 1923 ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışındaki avantajını kaybetti.

Deplasmanda oynadığı maçta Gümüşhanespor'u 1-0 mağlup eden Manisaspor, Kocaeli ekibinin haftayı beraberlikle kapatmasıyla rakibinin 2 puan önüne geçti.

Averajla ikinci sırada yer alan Manisa temsilcisi, bu sonuçlarla ligin son haftasına 63 puanla lider girdi.

Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, yaptığı açıklamada, bitime bir hafta kala liderliği kaptırmaları nedeniyle üzgün olduklarını ancak henüz oynanmamış bir maçlarının daha olduğunu söyledi.

Manisaspor'a 3-0 yenildiklerinde aradaki puan farkının 10'a çıktığına dikkat çeken Taşdemir, "Bu puan farkı nedeniyle şampiyonluk yarışından koptuğumuz söylendi ama biz üstüne basa basa bu yarışı sürdüreceğimizi söyledik ve bunu da başardık." dedi.

Taşdemir, şu an Manisaspor ile aralarında 2 puan fark olduğunu hatırlatarak, "Şu an için bu puan farkının önemi yok. İki takımın kalan son maçlarının sonuçları çok önemli. Manisaspor'un kazanması gerekiyor. Bizim de aynı şekilde kazanmamız gerekiyor ve sonra Manisa'dan gelecek haberi bekleyeceğiz. Futbol bu, sonuçları önceden kestirmek mümkün değil." değerlendirmesinde bulundu.

"Aydınspor karşısında son saniyede Sertaç'ın attığı şut direğe takılmasaydı bugün bunları konuşmuyor olurduk" diyen Taşdemir, "Ben Aydın karşısında futbolcularımın gösterdiği performanstan memnunum. Kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ama olmayınca olmuyor işte. Bu takım PTT 1. Lig'e Allah'ın izniyle çıkacak. İnancımızı asla kaybetmedik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kocaeli Birlikspor Avantajını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement