Konyaaltı Belediyespor Şampiyon Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konyaaltı Belediyespor Şampiyon Oldu

Konyaaltı Belediyespor Şampiyon Oldu
01.04.2018 14:17

Antalya Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, şampiyonluk kupasını aldı.

Antalya Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, şampiyonluk kupasını aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte alarak, coşkularına ortak oldu.

Antalya Süper Amatör Ligi'nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, için Konyaaltı Atatürk Stadyumu'nda kupa töreni düzenledi. Törene Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut, Türkiye Futbol Federasyonu Antalya İl Temsilcisi İsmail Şener, Konyaaltı Belediyespor Başkanı Ayhan Abay, futbolcular ve aileleri katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor futbolcularını ve teknik heyeti tek tek kutladı.

Muhittin Böcek, "Bundan sonrada daha güzel yerlere olacağız. Bu sezon çok güzel başarılara imza attınız. Bu şampiyonluğu hak ettiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum. İlerleyen yıllarda daha da güzel başarılar elde edeceğiz. Konyaaltı Belediyespor daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha sonra şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte kaldırdı. Başkan Böcek, futbolcuların şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Muhittin Böcek, futbolculara elleriyle baklava ikram etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyaaltı Belediyespor Şampiyon Oldu - Son Dakika


Advertisement