Kupa Beyi Sapara Sivasspor'u da Boş Geçmedi - Son Dakika
Spor

Kupa Beyi Sapara Sivasspor'u da Boş Geçmedi

Kupa Beyi Sapara Sivasspor\'u da Boş Geçmedi

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Marek Sapara, Ziraat Türkiye Kupası'nda takımı adına kritik gollere imza attı.

18.04.2013 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Marek Sapara, Ziraat Türkiye Kupası'nda takımı adına kritik gollere imza attı. Kupa beyi Sapara, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a attığı tek golle takımını yarı finale taşırken, Sivasspor karşısında son dakikada attığı frikik golüyle de final için tur umutlarını artırdı.

Dünya Kupası Elemeleri için Slovakya ile Litvanya arasında oynanan maç kadrosuna çağrılan Sapara, Milli Takım kampında, Trabzonspor'da yaşanan teknik direktörlük değişimini değerlendirmiş ve Tolunay Kafkas hakkında yaptığı iddia edilen olumsuz açıklamaların ardından savunması istenmişti. Slovak oyuncu avukatı aracılığıyla kulübe gönderdiği yazıda ise açıklamaların kendisine ait olmadığını beyan etmişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sapara, Spor Toto Süper Ligde grup olduğu için MP Antalyaspor ile oynanan maçta kadroda yer almamıştı. Slovak oyuncu Akhisar Belediyespor ve Orduspor maçlarında da teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından kadroya alınmamıştı.

Kafkas'ın ligin son iki haftasında kadroda düşünmediği Sapara, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Sivasspor ile oynanan maçta kadroya alındı. 71 dakikada Colman'ın yerine oyuna dahil olan Sapara, son dakikada attığı firikik golüyle takımına hayat verdi. Bordo-mavili takım rakibine 2-1 mağlup olsa da tur için avantajlı skor elde etti. Slovak oyuncu 27 Şubat Çarşamba günü MP Antalyaspor ile Trabzon'da oynanan Ziraat Türkiye Kupasında attığı tek golle takımını yarı finale çıkmasında rol oynamıştı.

KUPA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Trabzonspor'un Slovak oyuncusu Marek Sapara, Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Sivasspor karşısında gerçekten çok önemli bir gol attık. Bu sezon kupa bizim için çok önemli. Kendimizi taraftarımıza ve camiamıza affettirmek istiyorsak kupada final oynayıp kazanmalıyız. 2-0'lık mağlubuyetin ardından 2-1 bitirmek ve bu avantajı Trabzon'a taşımak bizim açımızdan çok önemli. Rakibin 2 şutu vardı ve gol oldu. Ondan sonra oyundan kopmadık ve son dakikaya kadar mücadele ettik. Oyunun son nefesinde bulduğumuz golle avantaj yakalamış olduk" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kupa Beyi Sapara Sivasspor'u da Boş Geçmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement