Lazio, Ozan Tufan'ı transfer edebilmek için Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'i önerdi - Son Dakika
Spor

Lazio, Ozan Tufan'ı transfer edebilmek için Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'i önerdi

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadrosu için hamleler yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ozan Tufan için takas seçeneği gündeme geldi. Lazio, Ozan'ın transferi için sarı-lacivertlilere içinde Vedat Muriqi takasını bulunduran 3 seçenek sundu. Yönetim, 20 milyon euro serbest kalma maddesi bulunan Ozan Tufan'ı takasta kullansa bile değerinden az bir paraya göndermemek için dikkatli davranıyor.

23.05.2021 18:09  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Serie A'da Lazio, Fenerbahçe'de kariyer sezonunu oynayan Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde ise golcü arayışı sürerken iki takım için orta yolun bulunacağı bir teklif gündeme geldi. Çizme ekibi, Kanarya'ya Ozan'ı Vedat Muriqi takasında kullanabileceği 3 farklı seçenek sundu.

LAZIO TRANSFER İÇİN İSTEKLİ

Her fırsatta yurt dışında oynamak istediğini açıklayan Ozan Tufan için Fenerbahçe yönetimi 20 milyon euro serbest kalma maddesini sözleşmesine koydurmuştu. İngiltere başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Ozan Tufan için İtalyan kulübü Lazio'dan yönetime ciddi bir teklif geldi.

TAKAS BARINDIRAN 3 TEKLİF

Ajansspor'un haberine göre; Lazio kulübü 17 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den satın aldıkları Vedat Muriqi için, Ozan Tufan karşılığında Sarı-lacivertli kulübe 3 ana teklifte bulundu.

  1. Ozan Tufan'ın bonservisine karşılık 5 milyon euro nakit para + Vedat Muriqi'in bonservisi.
  2. Ozan Tufan'ın bonservisi için 15 milyon euro nakit para + Vedat Muriqi'i bir seneliğine bedelsiz olarak kiralama imkanı.
  3. Ozan Tufan bonservisi için 16 milyon euro nakit para, Vedat Muriqi ile ilgili ise kiralama içinse yıllık 2.5 milyon euro para almak.

MURIQI ONAYI VERDİ

Her iki kulübün yetkililerinin önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve bu konu hakkında bir görüşme yapması bekleniyor. Vedat Muriqi geri dönmek için yönetime onay verirken Ozan Tufan'da futbol hayatını yurt dışında sürdürmek istediğini yönetime resmen bildirdi.

Lazio, Ozan Tufan\'ı transfer edebilmek için Fenerbahçe\'ye Vedat Muriqi\'i önerdi

Son Dakika Spor Lazio, Ozan Tufan'ı transfer edebilmek için Fenerbahçe'ye Vedat Muriqi'i önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hasan emmi: Vedat la beraber 15 versinler. En olumlusu bu. Seneye vedatı tekrar 15 e lazyo ya geri satarız. 46 6 Yanıtla
    İsimsiz: Seni ekonomi bakanı yapsak ülke 6 ayda düze çıkar. 1 0 SÜPER BEYİN : Kiralık veriyor nereye satıyon 1 0
  • Hurdacı: Anladılar Vedat çöp bile toplayamaz.Ozan çalışkan bunun gibi hemen geri gelmez. 13 9 Yanıtla
  • XxYy : Vedat olsa olsa Fenerbaçe binasının girişinde paspasçı olur. 2 0 Yanıtla
  • SELCUK: VEDAT ÇOK İYİ TOPÇU DİYEN TARAFTAR GURUBUNA SÖYLÜYORUM .ÇOK KÖTÜ BİR TOPÇU DİYE DİE DİLİMDE TÜY BİTTİ. 0 0 Yanıtla
  • memedcan: fener hiç durmasın,bu adama daha önce 18 milyon verdiler ,Ozan İÇİNDE 16 MİLYON VERİYORLAR hiç düşünmeden versinler,seneye o paraya hayatta gitmez 0 0 Yanıtla
  • Fenerbahçeli arda: Gerçekten ozanı çok seviyorum ama golcüye ihtiyacım var maalesef gelsin diyorum 0 0 Yanıtla
  • Kral : Yalandan kim ölmüş ama yalan haberder millet gazeteci olmuş 0 0 Yanıtla

Advertisement