Lens, Tolga'yı Avladı, Alkış Aldı... - Son Dakika
Spor

Lens, Tolga'yı Avladı, Alkış Aldı...

Lens, Tolga\'yı Avladı, Alkış Aldı...

Çift kale maçta etkili bir görüntü çizen Hollandalı oyuncunun presle kaptığı topta iki kişiye geçerek kaleci Tolga'ya attığı gol dikkat çekti.

06.07.2018 16:05

Serdar Sarıdağ/Skorer
Beşiktaş'ta geçen sezon performansı nedeniyle büyük eleştiri alan Jeremain Lens, Slovakya'daki hazırlık kampında göz dolduruyor...
Çift kale maçta etkili bir görüntü çizen Hollandalı oyuncunun presle kaptığı topta iki kişiye geçerek kaleci Tolga'ya attığı gol dikkat çekti.
Mitrovic'in golü çok konuşuldu
Beşiktaş'ın dünkü çalışmasında, Mitrovic'in attığı gol günün en çok konuşulan konusu oldu. Bir pozisyonda kaleyi terk ederek tehlikeli uzaklaştıran Fabri, Mitrovic'in orta sahadan gönderdiği topu kurtaramadı. Bu golden sonra kaptan Oğuzhan Özyakup, Mitrovic'in yanına gelerek Hırvat oyuncunun elini sıktı.
Güneş'ten Şeref Çiçek'e tebrik
Teknik direktör Şenol Güneş, sabahki antrenmandan sonra yardımcısı Şeref Çiçek'i tebrik etti. İdmanın ardından bazı oyunculara şut çalışması yaptıran deneyimli teknik adamın, uzakta bulunan Çiçek'e "Hocam tebrikler çok güzel bir antrenman oldu" diye bağırması dikkatlerden kaçmadı.
Bu arada antrenman sırasına fıskiye çalışınca futbolcular Şeref Çiçek'e "Hocam bu ne ya?" dedi. Şeref hoca ise "Ben ne yapayım" karşılığını verdi.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Lens, Tolga'yı Avladı, Alkış Aldı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement