Lionel Messi Suudi Arabistan'da! Havaalanındaki fotoğrafını gören herkes aynı yorumu yapıyor - Son Dakika
Spor

Lionel Messi Suudi Arabistan'da! Havaalanındaki fotoğrafını gören herkes aynı yorumu yapıyor

Fransa'nın devi PSG, Al Hilal ve Al Nassr takımlarından oluşan Suudi Arabistan karmasıyla dostluk maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz haftalarda Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın yolunu tutan Ronaldo, dostluk maçında Messi ile yıllar sonra yeniden rakip olacak. Dev mücadele için Suudi Arabistan'a giden Messi'yi coşkulu bir kalabalık karşıladı. O anlara ait bir görsel sosyal medyada büyük ilgi çekerken futbolseverler, Arjantinli yıldız için "GOAT" yorumunda bulundu.

19.01.2023 14:52  Güncelleme: 15:26

Dünyanın en iyileri arasında gösterilen Ronaldo ve Messi'nin başrollerinde yer alacağı dostluk maçı büyük heyecana sahne olacak. Futbolseverlerin heyecanla beklediği mücadele 19 Ocak Perşembe günü saat 20:00'da oynanacak. Mbappe, Messi, Neymar, Ramos gibi yıldız isimlerin forma giydiği PSG ve Suudi Arabistan karma takımı maçı beIN SPORTS 4'te ekranlara gelecek.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Messi'nin Suudi Arabistan'a gelişini gören futbolseverler, sosyal medyadaki yorumlarıyla bu mücadelenin ne kadar önemli olduğuna dikkat çektiler. Kullanıcılar, aynı zamanda yıldız futbolcu Messi için de "GOAT" yorumlarında bulundu.

GÖZLER ONLARIN ÜZERİNDE OLACAK

Paris Saint-Germain ve Suudi Arabistan yıldızları arasından oynanacak hazırlık maçı Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi tekrar bir araya getirecek. Messi ve Ronaldo'nun bu maçta forma giymesi beklenirken dünyaca ünlü iki yıldız, Aralık 2020'den bu yana ilk kez karşılaşacak.

İşte Lionel Messi'nin Suudi Arabistan pozu;

Lionel Messi Suudi Arabistan'da! Havaalanındaki fotoğrafını gören herkes aynı yorumu yapıyor
Lionel Messi Suudi Arabistan\'da! Havaalanındaki fotoğrafını gören herkes aynı yorumu yapıyor
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Lionel Messi Suudi Arabistan'da! Havaalanındaki fotoğrafını gören herkes aynı yorumu yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Erdinç Uzuner: Uzaylı Messi ne işin var çöl Ligi'nde.Neyse dersini ver gel. 40 77 Yanıtla
  • Ali Rıza BOZKURT: Messi Ronaldo'dan dersini alıp evine dönecek ?? 33 35 Yanıtla

Advertisement