Lionel Messi, David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'ye transfer oldu - Son Dakika
Spor

Lionel Messi, David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'ye transfer oldu

Lionel Messi, kariyerine MLS'te devam etmek için Inter Miami'ye transfer olduğunu açıkladı. Suudi Arabistan'dan gelen yıllık 500 milyon Euro'luk teklifi reddeden Messi, Barcelona'ya geri dönmek istediğini ancak Inter Miami'ye gitmeye karar verdiğini söyledi. Transferde David Beckham da büyük rol oynadı.

07.06.2023 22:15  Güncelleme: 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lionel Messi, Inter Miami'de! Yıldız futbolcu kariyerine MLS'te devam edeceğini açıkladı. Messi, Suudi Arabistan'dan gelen yıllık 500 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeyi reddetti.

"BARCELONA'YA DÖNMEK İSTİYORDUM"

Lionel Messi tercihiyle ilgili " Barcelona'ya geri dönmeyeceğim. Inter Miami'ye gideceğim. Futbolu farklı bir şekilde deneyimlemek için MLS'e gitmenin zamanı gelmişti. Barcelona'ya gerçekten dönmek istiyordum, bunun için çok heyecanlıydım ancak gittiğimde daha önce yaşadıklarımı tekrardan yaşamak istemedim. Geleceğimi başkasının ellerine bırakmak istemedim" açıklamasını yaptı.

"KONU PARA OLMADI"

Parayı seçmediğini vurgulayan Messi, "Konu hiçbir zaman para olmadı. Konu para olsaydı, Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim. Barcelona'yla sözleşme hakkında konuşamadık. Sözlü bir teklif yapıldı ve kabul edildi ancak para konuşmadık. Bana resmi bir teklif veremediler" dedi.

Tercihini yaptı! Lionel Messi oynayacağı kulübü resmen açıkladı, hayranları yıkıldı

DAVID BECKHAM'IN TAKIMI

Inter Miami'nin ortakları arasında efsane futbolcu David Beckham da var. Lionel Messi'nin transferinde Beckham da büyük rol oynadı.

Lionel Messi, David Beckham\'ın sahibi olduğu Inter Miami\'ye transfer oldu

Son Dakika Spor Lionel Messi, David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'ye transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement