Liverpool, derbide konuk ettiği Everton'a 2-0 yenildi - Son Dakika
Spor

Liverpool, derbide konuk ettiği Everton'a 2-0 yenildi

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında Liverpool, Everton'a 2-0 mağlup oldu. Ligdeki mağlubiyet serisi 4 maça çıkan Kırmızılılar, Merseyside derbisinde 22 yıl sonra evinde mağlup oldu. Milli oyuncumuz Ozan Kabak ilk 11'de yer buldu ve 90 dakika sahada kaldı.

20.02.2021 22:32  Güncelleme: 07:59

İngiltere Premier Lig'in 25. haftasındaki Merseyside derbisinde Liverpool evinde Everton ile karşı karşıya geldi. Anfield'da oynanan mücadeleden ev sahibi ekip, mağlup ayrıldı.

Everton'a galibiyeti getiren goller, 3. dakikad Richarlison ile 83. dakikada penaltıdan Sigurdsson ile geldi. 4 maçtır kaybeden Liverpool, Everton'a 23 maç sonra ilk kez, 1999'dan sonra ise evinde ilk kez yenildi.

Liverpool'da milli oyuncumuz Ozan Kabak ilk 11'de yer buldu ve 90 dakika sahada kalırken, 45. dakikada sarı kart gördü. Öte yandan defanstaki partneri Henderson 30. dakikada sakatlanarak kenara geldi ve Phillips oyuna dahil oldu.

LİDERİN 16 PUAN GERİSİNDE

Üst üste 4. yenilgisini alan Liverpool, böylece 1 maçı eksik olan lider Manchester City'nin 16 puan gerisinde, 6. sırada kaldı. 3 maç sonra kazanan Everton ise puanını 40 yaparak Liverpool'u yakaladı.

Premier Lig'in 25. haftasında Liverpool deplasmanda Sheffield United ile karşılaşacakken, Everton evinde Southampton'ı konuk edecek.

Liverpool, derbide konuk ettiği Everton\'a 2-0 yenildi

Son Dakika Spor Liverpool, derbide konuk ettiği Everton'a 2-0 yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Hakan as : Ozan kabak etkisi :)) 0 0 Yanıtla
  • Bmn: Ozan kabak balonunun oynadigi takim batmaya mahkumdur once stutgarti dusurdu sonra shalkeyi gecmis olsun liverpol 0 0 Yanıtla
  • Adsiz: Bu ozan nereye giderse takımın içine ediliyor ne olacak bu çocuk bilen söylesin 0 0 Yanıtla
  • Ofli: Yallah kümeye 0 0 Yanıtla

Advertisement