Louis Van Gaal: Üç Önemli Stoperim Yok - Son Dakika
Spor

Louis Van Gaal: Üç Önemli Stoperim Yok

Louis Van Gaal: Üç Önemli Stoperim Yok

Hollandalı teknik adam Louis van Gaal'in başı sakartlıklarla dertte.

26.09.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona büyük bir hayal kırıklığıyla başlayan Manchester United'da, West Ham maçı öncesinde sakatlık krizi yaşanıyor.

Yapılan flaş transferlerle kasasından yaklaşık 190 Milyon Euro çıkaran Manchester United, ilk 5 maçtan sadece 1'ini kazanarak taraftarlarını bir hayli üzmüştü.

Manchester United'daki görevine oldukça sıkıntılı bir şekilde başlayan tecrübeli teknik adam Louis van Gaal, 6. haftadaki West Ham United maçında özellikle defans hattında önemli sakatlıklarla karşı karşıya kalmış durumda.

Stoper mevkisinde Chris Smalling, Phil Jones ve Jonny Evans'ı sakatlık, Tyler Blackett'ı da cezası nedeniyle oynatamayacak olan Hollandalı teknik adamın elinde sadece yeni transferlerden Arjantinli Marcos Rojo bulunuyor.

Van Gaal yaptığı açıklamada, "3 sağ stoperim de yok. Bu yüzden genç takım oyuncularına yönelmek zorundayım. Hiçbir oyuncumu tam iyileşene kadar riske edemem. Genç oyuncularım hazır. Oynamaya açlar ve Manchester United'ın alt yapı eğitiminden geçtikleri için bu seviyeye çıkabilirler" dedi.

Daha önce hiç Manchester United A takım forması giymeyen U-21 kaptanı Tom Thorpe veya 19 yaşındaki Paddy McNair'in görev alma şansı bulunuyor. Hollandalı ortasaha Daley Blind veya İskoç ortasaha Darren Fletcher'in da defans hattına kayabileceği konuşuluyor.

Michael Carrick, Marouane Fellaini ve Ashley Young'ı da sakatlık nedeniyle kullanamayan Van Gaal, "İtiraf etmeliyim ki; teknik direktörlük kariyerimde daha önce hiç bu kadar sakatlık yaşamamıştım. Bana çok yabancı bir durum" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Louis Van Gaal: Üç Önemli Stoperim Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement