"Macaristan'da Çok Sevildi" - Son Dakika
Spor

"Macaristan'da Çok Sevildi"

"Macaristan\'da Çok Sevildi"

Fenerbahçe’de zor bir dönemde görevi üstlenen Erwin Koeman, 2008-2010 yılları arasında Macaristan Milli Takımı’nda görev yaptı.

06.11.2018 05:35

Sarı-lacivertli takımda zor bir dönemde görevi üstlenen Erwin Koeman, 2008-2010 yılları arasında da Macaristan Milli Takımı'nda görev yaptı.

Koeman'ın Macaristan dönemiyle ilgili notları Milliyet için aktaran Nemzeti Sport muhabiri Matyas Szeli, farklı bir noktaya değindi. Hollandalı çalıştırıcının hep çok sevilen bir isim olduğuna dikkat çeken Macar gazeteci şu ifadeleri kullandı:

"Macaristan'da aslında işe iyi başladı. İlk 4 maçını kaybetmedi. Koeman ile ilgili en çok eleştirilen konu; Macaristan'da çok kalmaması idi. Ayrıca 2010 Dünya Kupası elemelerinde de işler iyi gitmedi. Yine bu elemeler öncesinde Zoltan Gera ile sorun yaşamıştı. Macaristan'ın o dönem yıldızı olan Gera'nın takım toplantısına geç katılması sonrası kadrodan kestiğini açıkladı ve kadroya almadı.

Bu tutumu aslında takdir de topladı ve Zoltan Gera ile de pek bir sorunu olmadı. 6-1'lik Hollanda yenilgisi işleri zorladı. Futbolcuları ve teknik heyetiyle hiçbir sorunu olmadı. Futbolcuları Koeman'ı hep sevdi. Hatta Macaristan kamuoyunda Erwin Koeman'ın elindeki kadronun zayıf olduğu ve daha iyi bir futbolun beklenemeyeceği belirtildi. Genel olarak ülkede sevildi."

Derbi sistemi

Teknik direktör Erwin Koeman, Galatasaray derbisindeki sistemi ile yola devam edecek. 4-2-3-1 sisteminin takım için uygun olduğunu düşünen Hollandalı çalıştırıcı, Anderlecht ve Alanyaspor'a karşı elindeki futbolcuların form durumuna göre tercihlerini yapacak.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Macaristan'da Çok Sevildi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement