Maçın Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Maçın Ardından

29.11.2014 18:42

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Özkeş: "Müthiş bir kenetlenmeyle maçı kazanmasını bildik" Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Yılmaz: "Bizim adımıza kötü bir geceydi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Mustafa Şimşek Özkeş, müthiş bir kenetlenmeyle Balıkesirspor'u 4-0 mağlup etmeyi başardıklarını söyledi.

Özkeş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarları önünde kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Sakat ve kart cezalısı futbolcularından yoksun olmalarına rağmen müsabakayı kazanmasını bildiklerini dile getiren Özkeş, "Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bu karşılaşmayı kazandığımız takdirde rakibimizle puan farkını açacaktık. Bu düşüncelerle maça hazırlandık. Uzun zamandan beri maç kazanamıyorduk. Bu yüzden bu karşılaşmaya çok farklı hazırlandık. Antrenmanlar çok keyifli geçti, futbolcular çok keyifli çalıştı" diye konuştu.

Özkeş, haklı bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Oyuncularının, verdikleri görevi yerine getirmeye çalıştığını ifade eden Özkeş, "2-0'lık skor avantajını yakaladıktan sonra geriye yaslanarak oynadık. Oyunu daha ileride oynamamız gerekiyordu ancak uzun zamandır gelmeyen galibiyet nedeniyle bir süre geriye yaslanmak zorunda kaldık. Müthiş bir kenetlenmeyle maçı kazanmasını bildik. İlerleyen haftalarda bu galibiyetlerin bir seri olarak devam edeceğini düşünüyoruz. Bundan sonra bize ne görev verilirse yapmaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Muhammet Yılmaz ise karşılaşmanın başında yedikleri gollerin, oyun planını bozduğunu ifade etti.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u galibiyetten dolayı kutlayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Buraya kazanmak için gelmiştik. Amacımız buydu. Bütün hesaplarımızı, planlarımızı bunun üstüne yapmıştık fakat yediğimiz iki erken gol, bizi oyundan düşürdü. Sonra oyunda tutunmaya çalıştık. İlk yarıda bir gol bulabilsek devamını getirebilirdik. Sezon başından beri erken gol yeme alışkanlığımız var. Bu sorunu çözmek için hem fiziksel hem de mental açıdan çalışıyoruz. Bizim adımıza kötü bir geceydi. Balıkesirspor camiasından özür diliyorum. Futbol şansı bazen olacak olmayınca böyle oluyor." - Kayseri

Kaynak: AA

Advertisement