Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda, sahasında Spor Toto 3. Lig temsilcisi Yeşil Bursa'yı 3-1 yenerek üst tura yükselen TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Tempomuzu yükseltmemiz gerekiyor.

21.09.2016 19:14

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda, sahasında Spor Toto 3. Lig temsilcisi Yeşil Bursa'yı 3-1 yenerek üst tura yükselen TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü İsmail Ertekin, "Tempomuzu yükseltmemiz gerekiyor. İnşallah bundan sonraki lig maçında tempoyu yükseltiriz ve daha iyi iş çıkartırız." dedi.

Ertekin, kazanmalarına rağmen temponun düşük olduğu için oyundan memnun olmadığını ifade eden Ertekin, "Tempomuzu yükseltmemiz gerekiyor. Belki top bizde daha fazla kaldı, daha fazla pozisyon bulduk. Ama ben genel çerçevede çok memnun değilim, çok açık alanda oynadık. Onun için daha çok çalışmamız gerekecek. Yeni transferlerimizi görme şansımız oldu. İnşallah bundan sonraki lif maçında tempoyu yükseltiriz ve daha iyi iş çıkartırız." diye konuştu.

Yeşil Bursa cephesi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeşil Bursa'nın teknik direktörü Nevzat Dinçbudak ise galibiyetten dolayı Bandırmaspor'u tebrik etti.

Genç bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Dinçbudak, " Bursaspor'un pilot tamı olarak ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. Buraya hem oyuncularımızın maç tecrübelerini arttırma adına hem da kazanma adına gelmiştik. İyi bir mücadele oldu. Oyuncularım cesaretli bir şekilde oyunun doksan dakikasında hem hücum hem de savunma prensiplerini yapmaya çalıştılar. Bandırmaspor tecrübeli bir takım, TFF 1. Lig takımı. Tecrübelerini konuşturup üç tane gol attılar. Onları tebrik ediyorum. Hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılar diliyorum." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement