Raşit Çetiner:Kazandık Ama İstediğimiz Oyunu Oynayamadık - Son Dakika
Spor

Raşit Çetiner:Kazandık Ama İstediğimiz Oyunu Oynayamadık

Raşit Çetiner:Kazandık Ama İstediğimiz Oyunu Oynayamadık

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Çetiner: "Maçı tek golle kazandık ancak ikinci yarı bazı bölümlerde son 10 dakikada istediğimiz oyunu oynayamadık''

01.09.2013 23:18  Güncelleme: 23:29

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, PTT 1. Lig'de 1-0 yendikleri Kahramanmaraşspor maçına ilişkin, "Maçı tek golle kazandık ancak arkası gelmeyince ikinci yarı bazı bölümlerde özellikle son 10 dakikada istediğimiz oyunu oynayamadık" dedi.

Çetiner, GAP Arena Stadı'nda maçın ardından yaptığı açıklamada, galibiyet golünü erken bulmalarına rağmen çok gol kaçırdıklarını, ligde oynanan 3 maçta yaklaşık 15 gol pozisyonuna girdiklerini ancak bunları atamadıklarını söyledi.

Maçın seyirci açısından zevkli geçtiğini çünkü o kadar pozisyonu görünce heyacanlandığını ve takımı desteklediklerini belirten Çetiner, ancak ikinci golü atamamanın kendilerini strese soktuğunu ifade etti.

Oyuncularını tebrik eden Çetiner, hepsine güvendiğini, Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını kaydetti.

Kahramanmaraşspor cephesi

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise ligin yeni takımı olmalarına rağmen oyunu "çirkinleştirmeden" mücadele etmeye çalıştıklarını belirtti.

Şanlıurfa takımının golü bulmasının ardından seyircisinin de desteğiyle çok daha rahat bir futbol oynadığını ifade eden Durmuş, maçın sonuna kadar çok istekli ve mücadele ettiklerini ancak bunun puan için yeterli olmadığını kaydetti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Durmuş, aralarına katılacak yeni futbolcularla çalışarak daha iyi yerlere gelmek istediklerini söyledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Raşit Çetiner:Kazandık Ama İstediğimiz Oyunu Oynayamadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement