Teknik Direktör Bahadır: Çocukların Emekleriyle Oynuyorlar - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Bahadır: Çocukların Emekleriyle Oynuyorlar

Teknik Direktör Bahadır: Çocukların Emekleriyle Oynuyorlar

Bucaspor Teknik Direktörü Bahadır, karşılaşmayı 15-20 yaşındaki çocuklarla oynadıklarına işaret ederek, "Bu çocukların emekleriyle oynuyorlar." dedi.

15.03.2014 22:18  Güncelleme: 22:54

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, PTT 1. Lig'de 2-0 kazandıkları Bucaspor maçına ilişkin, "Bugünkü maç hatalarla doluydu fakat kazanmanın güzelliğini yaşamak gerekir" dedi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bucaspor karşısında aldıkları 3 puanın çok değerli olduğunu söyledi.

Şehrin takımına sahip çıkması gerektiğini ifade eden Kalpar, "Tribündeki taraftarların desteğinden bahsetmiyorum. Onlar zaten tribünleri doldurarak çok iyi destek veriyor. Onlara da teşekkür ediyorum. Ama ekonomik yönden destek bekliyoruz. Ekonomik yönden desteğe ihtiyacımız var" diye konuştu.

Ligde bundan sonraki maçların oldukça zorlu geçeceğini belirten Kalpar, şunları kaydetti:

"Bizim tek düşüncemiz var kazanmak, galip gelmek. Dolayısıyla üst sıralara tırmanmak için kazanmak gerekiyor. Kazanmaktan başka çaremiz olmadığı için ister istemez yanlışlarla dolu bir maç oynayabiliyoruz. Çünkü stres dolu maç oynuyoruz, ayağımızdaki topu rakibe kaptırıyoruz. İyi pas yapamıyoruz, bu stres yanlışlar yaptırıyor. Kazanmak çok güzel bir duygu. Bugünkü maç hatalarla doluydu fakat kazanmanın güzelliğini yaşamak gerekir. Çıkışımızı devam ettirme adına bizlere düşen görevimizi yerine getirdik 13 maçtır kaybetmeyen futbolcularımızı kutluyorum. Hakikaten kolay değil, çok iyi bir çıkış yakaladık."

Bucaspor Teknik Direktörü Mustafa Bahadır ise karşılaşmayı 15-20 yaşındaki çocuklarla oynadıklarına işaret ederek, "Bu çocukların emekleriyle oynuyorlar. Yazık günah, bizi kim yendi baksınlar. Türkiye seyretti bu maçı, bizi bu maçta kim yendi baksınlar" diyerek basın toplantısını terk etti. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Bahadır: Çocukların Emekleriyle Oynuyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement