Manchester City, Deplasman Galibiyetiyle Tanıştı - Son Dakika
Spor

Manchester City, Deplasman Galibiyetiyle Tanıştı

Manchester City, Deplasman Galibiyetiyle Tanıştı

Manchester City, West Ham deplasmanından üç puan alarak Premier Lig'deki ilk deplasman galibiyetini aldı.

19.10.2013 21:29  Güncelleme: 22:53

Premier Lig'in sekizinci haftasında West Ham United deplasmanına konuk olan Manchester City, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Konuk ekibin gollerinin ikisini Sergio Kun Agüero, diğerini ise David Silva kaydetti. Ricardo Vaz Te'nin tek sayısı West Ham'a yetmedi.

Karşılaşmaya iki takım da temkinli bir başlangıç yaptı. İlk 15 dakikada iki takım da şut kaydedemedi. Mohamed Diame'nin 15'teki şutu kaleyi bulmadı. 16'da ise Fernandinho'nun ara pası sonucu topla buluşan Agüero, kaleciyi avladı ve gol perdesini açtı: 0-1.

Golün ardından da Manchester City baskısı sürdü. Jaaskelainen, 19'da Agüero'ya gol izni vermedi. Alvaro Negredo'nun 32'deki şutu ise kaleyi bulmadı. Son bölümde de iki ekip pozisyon bulamayınca soyunma odasına Manchester City önde girdi: 0-1.

İkinci devre karşılıklı gollerle başladı. 51'inci dakikada David Silva'nın ortaladığı topa kafayı vuran Sergio Agüero, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti ve Manchester City'yi rahatlatan isim oldu: 0-2.

Fakat ev sahibinin bu gole cevabı gecikmedi. 58'inci dakikada Ravel Morrison'dan topu alan Rivardo Vaz Te, sol direk dibine şutunu gönderdi ve Hart'ı avlayarak takımının umutlanmasını sağladı: 1-2.

Golün ardından Manchester City baskısını artırdı. 61'inci dakikada Negredo, ceza sahasının sağ tarafından şansını denedi ama direği geçemedi. 69'da ise Kolarov, Jaaskelainen'e takıldı. 80'de ise sahneye David Silva çıktı ve maçın skorunu ilan etti: 1-3.

Manchester City bu galibiyetle birlikte puanını 16'ya çıkardı. West Ham ise sekiz puanda kaldı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Manchester City, Deplasman Galibiyetiyle Tanıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement