Manchester United, Jose Mourinho'dan Vazgeçti - Son Dakika
Spor

Manchester United, Jose Mourinho'dan Vazgeçti

Manchester United, Jose Mourinho\'dan Vazgeçti

Gelecek sezon için Jose Mourinho'yu takımın başına getireceği konuşulan Manchester United bu kararından vazgeçti; Kırmızı Şeytanlar takımı Ryan Giggs'e emanet edecek.

07.03.2016 14:20  Güncelleme: 14:27

Sezon sonunda Jose Mourinho'yu göreve getireceği konuşulan Manchester United'ın bu kararından vazgeçtiği iddia edildi.

RYAN GIGGS ÖN PLANA ÇIKTI

İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberine göre, yönetimde büyük çoğunluk Mourinho'nun gelmesini isterken, kulübün sahipleri ise tercihini Ryan Giggs'ten yana kullandı.

GEREKÇE GENÇ OYUNCULARA ŞANS VERMEMESİ

Gazete sebebini ise tercihini genç oyunculardan yana kullanmaması olarak gösterdi. Porto, Chelsea, İnter ve Real Madrid gibi kulüplerde büyük başarılar elde eden Mourinho'nun takımın başına gelmesi halinde Marcus Rashford, Jesse Lingard veya Cameron Borthwick-Jackson gibi gelecek vaat eden yıldızlara hiç şans vermeyeceğini yazan gazete, United'ın bu sebeple yeni oluşumu Ryan Giggs'in etrafında toplayacağını iddia etti.

TARAFTAR MOURINHO DİYOR

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Manchester taraftarları da kulübün efsaneleri arasında yer alan Ryan Giggs'e sıcak bakmasına rağmen Mourinho'nun gelmesini daha çok istediği biliniyor.

Son Dakika Spor Manchester United, Jose Mourinho'dan Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Azazil: Morinhoda fatih Terim gibi taktik yok sadece vur kır parçala bu maçı kazan..... 6 5 Yanıtla
  • vatandaş: tam isabet bu adam soyguncu, chelsae de önce 4,5 yıllık anlaşma yaptı sonra yaptığı taktikle takımı düşürdü ve kendisini attırdı parayı da aldı. şimdi yeni takım uzun mukavele ve kovulma. anladılar arkadaşı sonunda.. 3 4 Yanıtla
  • bilirkisi: Fatih TERİM gelsin mancesterin basina 4 3 Yanıtla
  • noluuuurrr: Allahını peygambedrini seviyosan galatasaraya gel 1 5 Yanıtla
  • Ziro: Fenere gel babako 0 5 Yanıtla
  • Lamborghini diablo: Morinyo oraya gelecek yine kuracak kendi düzenini kadrolaşma adam sende taşeronlaşma herşey zıvanadan çıkacak en iyisi yılmaz vural abi oynamayan adamlara tekme tokat giriyor :) 0 0 Yanıtla

Advertisement