Mancini'nin Yerine Lucescu Ya da Gerets - Son Dakika
Spor

Mancini'nin Yerine Lucescu Ya da Gerets

Mancini\'nin Yerine Lucescu Ya da Gerets

Görevinden istifa eden Roberto Mancini'nin yerine gelecek teknik direktör adayları belli oldu.

11.06.2014 13:55  Güncelleme: 15:05

Galatasaray'da Roberto Mancini dönemi sona erdi. Sarı kırmızılı kulüp, İtalyan teknik adamla karşılıklı anlaşıldığını ve yolların ayrıldığını duyurdu.

İLK HEDEF LUCESCU

Ünal Aysal'ın ilk adayı Lucescu. Mancini'nin görevi bırakmasının ardından Galatasaray yönetimi üç adayı belirledi. Buna göre Galatasaray'da ilk hedef Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek.

İKİNCİ PLAN GERETS

Ünal Aysal'ın Lucescu planı hazır iken, B planında da Eric Gerets haber bekliyor. Başkan Ünal Aysal'ın başdanışmanı Bülent Tulun ile harika bir dostluğu bulanan Eric Gerets de sarı kırmızılı ekipte yeniden görev almak için haber bekliyor. Üstelik Eric Gerets, Lucescu'ya göre daha ucuz ücretle çalışabilecek konumda.

AYSAL NE DEDİ ?

"Aklımda hoca isimleri var ve kısa sürede halletmeliyiz" diyen Aysal, basında adı sık sık Galatasaray ile anılan eski teknik direktörleri Mircea Lucescu için de şunları söyledi:"Lucescu, Galatasaray'a hizmetleri olmuş bir isim. O'nu takımın başında görmek isterim ama Shakhtar ile 1 yıl daha sözleşmesi var. Önce onu halletmeli."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mancini'nin Yerine Lucescu Ya da Gerets - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • talip erikci: MUSTAFA DENİZLİ - HİKMET KARAMAN VEYA YILMAZ VURAL !! Yabancı hoca ne yazıklar olsun türk hocalarımız ne güne duruyo ??? 3 4 Yanıtla

Advertisement