Manisaspor Alarm Veriyor - Son Dakika
Spor

Manisaspor Alarm Veriyor

Fenerbahçe'ye kendi sahasında 90+5.dakikada golüyle 2-1 yenilerek ligdeki galibiyet hasretini 8 maça çıkaran Manisaspor, hayal kırıklığı yarattı.

17.01.2012 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'ye kendi sahasında 90+5. dakikada golüyle 2-1 yenilerek ligdeki galibiyet hasretini 8 maça çıkaran Manisaspor, hayal kırıklığı yarattı.

İlk yarıda 9 haftalık yenilmezlik serisi yakalayarak üçüncülüğe yükselen siyah beyazlı ekip, art arda kaybettiği puanlarla 12'nci sıraya kadar geriledi. Fenerbahçe mağlubiyetini "kaza" olarak değerlendiren teknik direktör Kemal Özdeş, "Ligin ilk 4 haftasında 4 puan aldıktan sonra büyük bir çıkış gerçekleştirmiştik. İkinci yarının ilk 3 maçında 1 puan alabildik. Bu hafta İstanbul BŞB'yi yenip 4 puana ulaşmak ve sonrasında çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Murat Erdoğan ve Nizamettin'in cezasının sona erdiğini, Mehmet Güven'in de bir iki hafta içinde takıma döneceğini sözlerine ekleyen Özdeş, "Bu takımın transfere ihtiyacı yok. Ben ekibime inanıyorum. Kimse endişe etmesin, Manisaspor ilk 8 arasına girecek" şeklinde konuştu.

MHÖ(YC/AÖ) - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor Alarm Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement