Manisaspor Teknik Direktörü Özdeş: Önemli Başarılarımız Var - Son Dakika
Spor

Manisaspor Teknik Direktörü Özdeş: Önemli Başarılarımız Var

1461 Trabzon ile karşılaşacak Manisaspor'un Teknik Direktörü Kemal Özdeş, deplasmandaki başarılı sonuçlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

04.12.2013 18:39  Güncelleme: 18:54

PTT 1. Lig'de 1461 Trabzon ile karşılaşacak Manisaspor'un teknik direktörü Kemal Özdeş, deplasmandaki başarılı sonuçlarını sürdürmek istediklerini bildirdi.

Özdeş, Tarık Almış Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde ilk devrenin son maçlarını iyi geçirmek istediklerini, 1461 Trabzon maçında da tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Müsabakanın zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Özdeş, "Dış sahada önemli başarılarımız var. Bunu sürdümek istiyoruz" dedi.

Özdeş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından önce Murat Tosun'un ağrıları olduğunu o nedenle oynatmadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Daha sonra hafta başında, devre arası takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Ona da saygı gösterdim. Manisaspor'da oynamak isteyen oynamalı. Manisaspor'da gelecek bekleyen futbolcular oynamalı. Çünkü Manisaspor para kazanılacak bir yer değil, daha çok gelecek kazanılacak bir yer. Murat'ında bu kararına saygı duydum. Verdiği emeklerden dolayı ona teşekkür ediyorum. Büyük bir ihtimalle Murat'la yollarımızı ayıracağız, yönetim kendisiyle görüşüyor."

Manisaspor Teknik Direktörü Özdeş: Önemli Başarılarımız Var
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Manisaspor Teknik Direktörü Özdeş: Önemli Başarılarımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement