Manisasporlu Bekir Yılmaz Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Spor

Manisasporlu Bekir Yılmaz Açıklamalarda Bulundu

Manisasporlu Bekir Yılmaz Açıklamalarda Bulundu

Manisasporun orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulundu.yoğun bir sürece girdiklerini ve çok iyi çalıştıklarını belirten Bekir Yılmaz, "Özellikle bu kampta sakatsız olarak"...

15.07.2012 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisasporun orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiği Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulundu.

Takım olarak yeni sezon hazırlıklarında

yoğun bir sürece girdiklerini ve çok iyi çalıştıklarını belirten Bekir Yılmaz, "Özellikle bu kampta sakatsız olarak çalışmalarımızın devam etmesi bizim bir şans. Çünkü çok doğru antrenmanlar yapıyoruz. Buda hocamızın kalitesini gösteriyor" dedi.

Kızılcahamam kampında takım olma yolunda ilerledikleri vurgulayan Bekir, "Çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Kampta geride kalan süreç, iyi oynayan birlikte hareket eden ve her yönüyle iyi bir takım olacağımızın görüntüsünü veriyor. Takımımız genç ve dinamik bir takım. Bizim için bu büyük avantaj. Takım içinde arkadaşlık çok iyi. Küçüklerin büyüklere saygısı, büyüklerin küçüklere saygısı ve sevgisi üst düzeyde. Eğlenceli, sıkıcı olmayan bu kamp döneminin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Takım olma, arkadaşlığı ilerletme ve oyun olarak birbirimizi tanıma yolunda çok iyi bir kamp yaşıyoruz"diye konuştu.

Bekir Yılmaz takımın yeni transferleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Yeni arkadaşlarımız çok iyi düşünülmüş nokta transferler. Yeteneklerinin dışında karakter olarak da çok iyi isimler. Bizimle birlikte olmaya başladıklarından bu yana zorluk çekmediler, çabuk bir kaynaşma yaşadık. Çünkü biz sıcak kanlı genç isimlerden oluşan bir ekibiz" şeklinde konuştu.

Geçen sezon kadrosundan takımda bulunan isimlerin takıma sahiplendiğini ifade eden Bekir, "Yeni gelenler arkadaşlarımız da

takımın dışında olma değil de, takıma sahiplenme yoluna gidiyorlar. Bu bizim için çok büyük avantaj. Çünkü bize onları takımın içine alma gibi bir zaman kaybı yaşatmadılar. Herkes Manisaspor'un başarısı için ter döküyor. Herkes in ortak çabası başarıyı sağlayacaktır" dedi.

BAŞKANIMIZ VE HOCAMIZ ALTYAPIYA ÇOK ÖNEM VERİYOR

Başarılı futbolcu, Manisaspor altyapısından yetişmiş 14 futbolcunun kampta olmasıyla ilgili ise, "Başkanımız ve hocamız altyapıya çok önem veriyor. Altyapıdan çıkmış insanları güvence altına aldılar. Altyapıdan yetişmiş futbolcularımızın hepsi de çok yetenekli futbolcular. Manisaspor'un uzun yıllar başarı ile temsil edebilecek ve önemli kazançlar sağlayabilecek isimler.

Hocamızın Manisaspor bu arkadaşlarımız için büyük şans. İnşallah bu şansı iyi değerlendirirler" ifadelerini kullandı.

Öncelikli hedefinin Manisaspor'da çok iyi bir sezon geçirmek ve Manisasporla bir üst lige çıkmasında pay sahibi olmak olduğu belirten Bekir, " Bucaspor'da spor lige çıkmanın heyecanını yaşadım, kardeşlerimin de tatmasını çok isterim. Süper Lig'de Anadolu takımı olduğunuz zaman şampiyonluk iddiası koymak zor ama Bank Asya'da 1. Lig'de şampiyonluk iddiasının olması ayrı bir heyecan verici. Hedef koymak için çok erken, çünkü biz takım olma yolunda ilerliyoruz. Oynadığımız maçlarda ortaya koyduğumuz futbol ve alacağımız galibiyetler bizi bir yerlere muhakkak götürecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisasporlu Bekir Yılmaz Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.


Advertisement