Manyaslı alt yapı güreşçilerinden madalya yağmuru - Son Dakika
Spor

Manyaslı alt yapı güreşçilerinden madalya yağmuru

Manyaslı alt yapı güreşçilerinden madalya yağmuru

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren Manyaslı Alt yapı güreş takımı gelecek için umut vaat ediyor.

20.11.2021 15:56  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye spor bünyesinde faaliyet gösteren Manyaslı Alt yapı güreş takımı gelecek için umut vaat ediyor.

Susurluk'ta Katrancı Mehmet Pehlivan anısına düzenlenen turnuvada mücadele küçük sporcular yaptıkları müsabakalarda ki başarılarıyla göz doldurdular. Manyas güreş antrenörleri Hakan Temel ve yardımcısı Hasan Hüseyin Gür tarafından hazırlanan güreş takımı ilk müsabakalarında 32 kg'da Kazim Çıray gümüş madalya, İsmet Kurnazoğlu minikler 60 kg'da bronz,Devran Bülbül ise minikler 42.kg'da gümüş madalya kazandılar. Yine Mehmetcan Uluhatun bronz, kızlarda ise Işıl Yongacı bronz, büyükler de Serkan Akgön, Gümüş madalya kazanarak başarılı oldular.

Manyas İlçe Spor müdürü Kudret Eğen, emeği geçen antrenörleri ve güreşçileri tebrik ettiğini ve katılacakları bundan sonra ki müsabakalarda da kendilerine başarılar dilediğini belirterek, tesislerinin spor yapmak isteyen 7'den 70'e herkese açık olduğunu söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manyaslı alt yapı güreşçilerinden madalya yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement