Martino'dan Messi'ye Destek: Gol Bulamaması Sorun Değil - Son Dakika
Spor

Martino'dan Messi'ye Destek: Gol Bulamaması Sorun Değil

Martino\'dan Messi\'ye Destek: Gol Bulamaması Sorun Değil

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Lionel Messi'nin sakatlıktan dönmesinin ardından gol bulamamasından dolayı endişe duymuyor.

31.01.2014 21:30  Güncelleme: 22:11

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Lionel Messi'nin sakatlıktan dönmesinin ardından gol bulamamasından dolayı endişe duymuyor.

Arjantinli oyuncu yaşadığı sakatlıktan dolayı iki ay sahalardan uzak kalmıştı. 26 yaşındaki oyuncu sahalara dönüş yaptığı Ocak ayından bu yana gol atmayı başaramadı.

Valencia maçı öncesi açıklamalarda bulunan Martino, "Leo'nun çok fazla sorululuk altına girmemesi büyük bir yarar. Bu sene bu olay daha faydalı oldu çünkü diğer oyuncular da aynı zamanda gelişti." şeklinde konuştu.

Arjantinli teknik adam Messi'yle birebir görüştüğünü de söyledi ancak bu görüşmenin onun performansıyla alakasının olmadığını da sözlerine ekledi, "Ben Barcelona'yla ilgili onunla hiçbir şey konuşmadım. Umarım bunu gelecek hafta açıklayabilirim. Onunla yaptığımı birçok oyuncu ile yaparım."

Son olarak sakarlığı bulunan Neymar'ın Şampionlar Ligi'ndeki Manchester City maçında forma giyip giyemeyeceğinden de bahseden Martino, "Doktorların bana söylediğine çok büyük saygı duyuyorum. Maçlar oyuncunun riskini garanti edemez." ifadelerini ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Martino'dan Messi'ye Destek: Gol Bulamaması Sorun Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement