Martino: "Tüm Sorumluluk Benim" - Son Dakika
Spor

Martino: "Tüm Sorumluluk Benim"

Martino: "Tüm Sorumluluk Benim"

Barça'nın hocası, ara transferde takıma yeni isimlerin gelip gelmeyeceğinin henüz belli olmadığını söyledi ve takımı değerlendirdi.

06.12.2013 11:36

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, son 2 hafta içerisinde alınan Ajax ve Athletic Club Bilbao mağlubiyetlerini değerlendirdi ve Cartagena maçı hakkında konuştu.

Arjantinli teknik adam, takımda negatif bir hava olduğu yönündeki iddialara karşılık olarak "Her zaman eleştirilerin haklı bir nedeni vardır. Fakat şunu söyleyebilirim ki takımda tam anlamıyla iyimser bir ortam mevcut. Çünkü maçlarda çok fazla gol şansı buluyoruz. Bazen kaleciler izin vermiyor bazen de atamıyoruz." dedi.

İki mağlubiyete de değinen Martino, "Ajax maçından sonra oturup konuştuk. Ben kafamdakileri söyledim, oyuncular da kendi düşüncelerini paylaştı. Zaten Ajax maçı ile Athletic mağlubiyetini bir tutamazsınız. Athletic karşısında ilk 30, hatta 60 dakikada bu sezonun en iyi topunu oynadık ama gol yiyince işler değişti. Tüm sorumluluk ise bana ait" sözleriyle iki maçın farklı profillerde olduğunu değerlendirdi.

Martino, son iki maçta beklentileri karşılayamayan Neymar'a olan güvenini ise "Neymar da tıpkı Pedro ve diğer santrforlar gibi gollerini atmaya devam edecektir." sözleriyle ortaya koydu.

Son olarak bu akşam Cartagena ile oynanacak Copa del Rey maçına değinen Martino, "Her maçta olduğu gibi bu maçta da rakibimiz tehlikeli. Diğer karşılaşmalardan bir farkı yok. İleriyi değil, bu maçı düşünüyoruz. Cartagena ile oynayacağımız müsabaka son derece önemli."

"Transfer konusu belirsiz"

Arjantini teknik adam, son olarak transfer iddiaları hakkında konuştu ve "Daha zaman var. Transfer neye bağlı? Bize oyuncular hakkında veriler geliyor, biz de değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Bunun ötesinde ne olacağını ise kimse bilemez." diyerek topu yönetime attı.

Barcelona ve Cartagena, bu akşam 23: 00'te karşılaşacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Martino: 'Tüm Sorumluluk Benim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement