Masa Tenisinde Kurumların Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Masa Tenisinde Kurumların Şampiyonu Belli Oldu

Masa Tenisinde Kurumların Şampiyonu Belli Oldu

Erzurum'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 28 takımın katılımı ile Yakutiye Spor Salonu'nda oynanan Kurumlararası Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

27.03.2012 18:48  Güncelleme: 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Valiliğinin öncüğünde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 28 takımın katılımı ile Yakutiye Spor Salonu'nda oynanan Kurumlararası Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Hafta sonları oynanan ve büyük bir ilgi gören müsabakalar sonunda Masa Tenisinde ilk üçe giren takımlar belli oldu. Turnuvada birinciliği Erzurum Emniyet Müdürlüğü IPA kazandı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi ikinci oldu. Erzurum Gıda Kontrol Labaratuarı da üçüncü sırada yer aldı.

Nefesleri kesen müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, 28 takımın katıldığı Masa Tenisi Turnuvasının büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, tüm takımları centilmence verdikleri mücadeleden dolayı kutladı. Durmuş, "Valiliğimiz öncülüğünde

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü tarafından yapılan müsabakalar yoğun bir ilgi gördü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze tesislerinin kapılarını bize sonuna kadar açtığı için ve personelini seferber ettiğinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Şampiyonada dereceye girerek kupa ve madalya kazanan takımlar büyük bir sevinç yaşadı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Masa Tenisinde Kurumların Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement