Medical Park Antalyaspor'da Yeni Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'da Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

Medical Park Antalyaspor\'da Yeni Görev Dağılımı Yapıldı

Medical Park Antalyaspor'da Gültekin Gencer Başkanlığındaki Yönetim Kurulu görev dağılımı ve çalışma komitelerini belirledi.

02.07.2013 19:33

Medical Park Antalyaspor'da Gültekin Gencer Başkanlığındaki Yönetim Kurulu görev dağılımı ve çalışma komitelerini belirledi.

MedicalPark Antalyaspor'da Gültekin Gencer Başkanlığındaki Yönetim Kurulu yaptığı toplantıda görev dağılımı ve çalışma komiteleri belirledi.

Buna göre; Başkan Gültekin Gencer, 2 Başkan Mehmet Çelebioğlu, Asbaşkanlar Ahmet Bektaş, Mehmet Akpınar, Hasan Ali Ceylan, Mehmet Yüksel, Mali işler ve Finansman konularından sorumlu yönetim kurulu üyesi, Ahmet Pekşen, Tesis ve Altyapı inşaat, Store faaliyetleri ve Güvenlik işleri, konuları ile ilgili olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Fikret Karakaş, Salman Aksal ve Hüseyin Samut, Konaklama, Sosyal Faaliyetler ve taraftar ilişkileri konularında yönetim kurulu üyeleri Ali İhsan Sav ve Kemal Taş, Türkiye Futbol Federasyonu, Dış ilişkiler, Turnuva Organizasyon ve iletişim konularında yönetim kurulu üyeleri Hakan Saatçıoğlu, Hakan Mavi ve Hüseyin Samut, Sözleşmeler, Hukuki konular ile ilgili olarak yönetim kurulu üyesi Av. Aziz Çetin, Reklam pazarlama ve gelir edilecek konulardan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Hasan Ali Ceylan, Ahmet Bektaş, Mehmet Akpınar ve Hakan Saatçıoğlu ve

Kombine ve Bilet satışından sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak Fikret Karakaş, Kamer Uğurluel, Emin Gülmez, Yıldıray Yılmaz ve Osman Bülent Yıldırım yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'da Yeni Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement