Mehmet Altıparmak: "Kocaelispor'un ne olduğunu en iyi bilenlerdenim" - Son Dakika
Spor

Mehmet Altıparmak: "Kocaelispor'un ne olduğunu en iyi bilenlerdenim"

- Mehmet Altıparmak: "Kocaelispor'un ne olduğunu en iyi bilenlerdenim" Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: "Bu sene Kocaelispor için geçiş senesi oluyor" "Mücadele gücümüzü muhteşem taraftarımızla birleştireceğiz" Ligde oynadığı son karşılaşmada Keçiörengücü'nü deviren...

09.03.2022 02:32  Güncelleme: 02:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Mehmet Altıparmak: "Kocaelispor'un ne olduğunu en iyi bilenlerdenim"

Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak:

"Bu sene Kocaelispor için geçiş senesi oluyor"

"Mücadele gücümüzü muhteşem taraftarımızla birleştireceğiz"

KOCAELİ - Ligde oynadığı son karşılaşmada Keçiörengücü'nü deviren Kocaelispor, Gençlerbirliği maçına hazırlanıyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Kocaelispor'u en iyi bilenlerden biri olduğunu söylerken, bu senenin takım için bir geçiş dönemi olduğunu belirtti.

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Keçiörengücü'nü mağlup eden Kocaelispor, haftaya moralli başladı. Yeşil-siyahlılar, bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltirken alt sıralardan kurtulmak için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ekibinin teknik direktörü Mehmet Altıparmak, İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Kocaelispor'u en iyi bilenlerden biri olduğunu söyleyen Altıparmak, kalan haftalarda iç saha veya deplasman ayrımı yapmadan kendi oyun felsefelerini yansıtacaklarını dile getirdi. En gerçekçi hedeflerinin alt sıralardan kurtulmak olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamalarla birçok konuya açıklık getirdi.

"Bu galibiyet çok önemliydi"

Göreve geldiklerinden beri uygulamaya çalıştıkları oyun felsefesinin iyi sinyaller verdiğine ve son galibiyetin de bu sebeple önemli olduğuna vurgu yapan Mehmet Altıparmak, "Bizim için çok önemli bir karşılaşmayı kazandık. Bu karşılaşma geldiğimizden beri yaptıklarımız anlamında çok önemliydi. Çünkü geldiğimiz zamandan beri 4 haftalık periyodun 3 haftasını deplasmanda oynadık. Deplasmanda oynadığımız maçların hepsinde de sanki kendi evimizdeymiş gibi önde baskı yapan, önde oynayan, devamlı gol pozisyonu üretmeye çalışan bir takım görüntüsüne büründürmek istedik. Bunu, özellikle Balıkesir maçıyla başlayan seride oyunun belli bölümünde yaptık. Tuzla maçında bunu daha fazla geliştirdik. İstanbulspor maçında da gerçekten ne istediğimizi bilen, anlayan bir yapıda futbol görüşümüz vardı. Bunu da sahada çok iyi uygulayan bir takımımız vardı" şeklinde konuştu.

"Kocaelispor'un ne olduğunu en iyi bilenlerdenim"

Bu senenin camia için bir geçiş sezonu olduğunu belirten Altıparmak, önümüzdeki sezon çok daha büyük hedeflere doğru yol alacaklarını söyledi. Altıparmak, "Camia olarak sezon başında belli hedefler vardı. Bu hedeflerle şu andaki hedefler arasında şu anda farklılıklar var. Gerçekçi hedefimiz, bir an önce buradan uzaklaşıp alt sıralardan kurtulmak. Alt sıralardan kurtulduktan sonra zaten kadro kalitesi olarak iyi bir takımız. Daha sonra orta vadedeki diğer hedeflerimize doğru gideceğiz. Çünkü çok büyük bir camiamız, muhteşem bir taraftarımız var. Kocaelispor'un ne olduğunu, Kocaelispor'un nereden nereye geldiğini en iyi bilenlerdenim. Çünkü bu camianın içinde daha önce de çalışmıştım. Biz inşallah mücadele gücümüzü muhteşem taraftarımızla birleştireceğiz. Kalan haftaların hepsinde de içeri, dışarı ayrımı yapmadan inşallah her maçımızı kendi oyun planımızı, kendi isteklerimizi sahaya yansıtan bir takım görüntüsüyle bitireceğiz. Bu sene Kocaelispor için bir geçiş senesi oluyor ama inşallah bu seneyi geçtikten sonra seneye daha büyük hedeflere doğru yol alacağız" diye konuştu.

Seneye hedefler daha büyük

Yönetimsel anlamda aldığı destekten memnun olduklarını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, Kocaelispor'u seven herkesle beraber seneye farklı bir hikaye yazacaklarını ifade etti. Altıparmak, "İyi bir yönetimimiz var. Göreve geldiğimizden beri ne istediysek yapmaya çalışıyorlar. Başka Kocaelispor yok. Bizim buradaki tek amacımız; bütün Kocaeli'yi, Kocaeli'yi sevenleri, Kocaelisporluyum diyen herkesi bu çatı altında birleştirmek. Çünkü bu işe şimdiden başlamamız lazım. Bu seneyi inşallah böyle atlatıp seneye daha büyük hedeflerimize doğru hep beraber gitmek istiyoruz. Onun için de yapacağımız tek şey; daha çok çalışmak ve hedefimize hep beraber gitmek" dedi.

Mehmet Altıparmak: "Kocaelispor\'un ne olduğunu en iyi bilenlerdenim"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mehmet Altıparmak: 'Kocaelispor'un ne olduğunu en iyi bilenlerdenim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Doruk Erolçevik, Suudi Arabistan'da dünya şampiyonu olarak Alanya'da coşkuyla karşılandı
    18:24 Doruk Erolçevik, Suudi Arabistan'da dünya şampiyonu olarak Alanya'da coşkuyla karşılandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Doruk Erolçevik, Alanya'da büyük bir karşılama ile karşılandı. Erolçevik, şampiyon olmanın heyecanını ve hedeflerini paylaştı. Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer tarafından da ziyaret edilen sporcu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından tebrik edildi.

  • Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi
    18:04 Keşan'da yapılan trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi

    Edirne'nin Keşan ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, personel servisleri, motosiklet sürücüleri ve okul servislerine yönelik yapılan kontrollerde toplamda 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi. Denetimler sonucunda 9 personel servisine 102 bin 681 TL, dur ihtarına uymayan 2 araca 4 bin 392 TL, 11 motosiklet sürücüsüne 33 bin 823 TL ve 1 okul servisi sürücüsüne takograf kullanmamaktan 3 bin 135 TL idari para cezası uygulandı.

  • Elazığspor'un antrenmanını Elazığ Belediye Başkanı ziyaret etti
    17:57 Elazığspor'un antrenmanını Elazığ Belediye Başkanı ziyaret etti

    Elazığspor Onursal Başkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bordo-beyazlı ekibin antrenmanını ziyaret etti. Takımla birlikte antrenman yapan ve futboldaki hünerlerini sergileyen Başkan Şerifoğulları, taraftarları Sapanca Gençlikspor maçına davet etti.

  • Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    17:54 Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Antalya'da düzenlenen Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılış töreni Kemer ilçesindeki Göynük Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, konuşmasında sporcuların ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği başarıları vurgulayarak, 2024 yılında da aynı başarıyı beklediklerini belirtti. Açılış töreninde Bekir Özer'e teşekkür plaketi verildi. Şampiyona 21 Nisan'da sona erecek.

  • Kızıldağ Karakucak Güreşleri Şampiyonu İbrahim Bölükbaşı'na Altın Kemeri Verildi
    17:38 Kızıldağ Karakucak Güreşleri Şampiyonu İbrahim Bölükbaşı'na Altın Kemeri Verildi

    Adana'nın Karaisalı ilçesinde düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri'nde üst üste 3 kez şampiyon olan İbrahim Bölükbaşı, 2021'de altın kemer almayı hak etti. Ancak müsabakaların 2020'de Kovid-19 nedeniyle durdurulması sebebiyle ödülü verilmemişti. Sporcu, durumu yargıya taşıdı ve altın kemerin kendisine verilmesi kararı çıktı. Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, noter huzurunda Bölükbaşı'na ödülünü teslim etti. Bölükbaşı, altın kemeri çocuklarının eğitimi için kullanacağını belirtti.

  • Servet değerinde tazminat kazandı! Arabistan'da paraya para demeyen Ronaldo'dan eski takımına ağır darbe
    17:37 Servet değerinde tazminat kazandı! Arabistan'da paraya para demeyen Ronaldo'dan eski takımına ağır darbe

    Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, alacaklarının ödenmediği iddiasıyla eski kulünbü Juventus'a açtığı davayı kazandı. İtalyan devi, eski oyuncusu Ronaldo'ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek.

  • TSYD Samsun Şubesi Yönetimi Samsun Valisi'ni Ziyaret Etti
    17:34 TSYD Samsun Şubesi Yönetimi Samsun Valisi'ni Ziyaret Etti

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi yönetimi, Samsun Valisi Orhan Tavlı'yı ziyaret etti. Ziyarette, şubenin faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve sporun birleştirici yönü vurgulandı. Vali Tavlı, Samsun'un doğal ve kültürel güzelliklerini spor turizmiyle tüm dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti.

  • Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi
    17:33 Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev, Yakutistan ile ilişkilerin geliştiğini söyledi

    Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Rusya Federasyonu'na bağlı Yakutistan (Saha Cumhuriyeti) ile ilişkilerinin dinamik bir şekilde geliştiğini söyledi. Tokayev, Yakutistan Başkanı Aysen Nikolayev'i kabul ederek, karşılıklı ticaret hacmindeki artışın bu ilişkilerin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yakutistan Günleri etkinliği kapsamında düzenlenen görüşmede tarım, madencilik, dijitalleşme ve turizm alanlarında işbirliği konuları ele alındı.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    17:24 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, pas ve rondo çalışması yaptı. Sakatlığı devam eden Lubomir Satka ise antrenmana katılmadı. Samsun ekibi, yarın yapacakları çalışma ile maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

  • 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı
    17:18 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası Nevşehir'de başladı

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Nevşehir'de başladı. Ankara, Konya, Mersin, Sivas, Kayseri ve Kırşehir'den birer takımın katıldığı müsabakalarda liderlik elde eden takım bir üst gruba terfi edecek. Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı, organizasyonların eksiksiz olması nedeniyle TFF'nin Nevşehir'i tercih ettiğini belirtti.


Advertisement