Menemen FK, iç sahada galibiyet hasreti çekiyor - Son Dakika
Spor

Menemen FK, iç sahada galibiyet hasreti çekiyor

Menemen FK, iç sahada galibiyet hasreti çekiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, son 3 iç saha maçında 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak taraftarının önünde galibiyete hasret kaldı. Yılmaz Vural ve yardımcıları, oyuncularla görüşmeler yaparak iç sahadaki kötü performansı düzeltmeye çalışıyor.

07.02.2024 13:05  Güncelleme: 02:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, ligde oynadığı son 3 iç saha maçında 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak taraftarının önünde galibiyete hasret kaldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Yılmaz Vural yönetiminde seri galibiyetlere imza atarak puan tablosunda play-off bölgesine kadar yükselen Menemen FK, son haftalarda gösterdiği iç saha performansıyla da taraftarlarını üzdü. 20. hafta mücadelesinde evinde Karaman FK ile berabere kalan sarı-lacivertliler, daha sonra 22. hafta da yine evinde Arnavutköy ile yenişemedi. Bu kötü gidişatı galibiyetle sonlandırmak isteyen Menemen FK, hafta sonu oynanan 24. hafta mücadelesinde 24Erzincanspor'a da kaybedince iç sahadaki galibiyet hasreti 3 maça çıkmış oldu. Yılmaz Vural ve yardımcılarının bu konuyu çözmek için oyuncularla görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edilirken, iç sahada kapanan rakiplere karşı da antrenmanlarda taktik çalışmalarına ağırlık verildiği öğrenildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Menemen FK, iç sahada galibiyet hasreti çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement