Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımları'nın Resmi Ulaşım Sponsoru Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımları'nın Resmi Ulaşım Sponsoru Olmaya Devam Ediyor

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımları\'nın Resmi Ulaşım Sponsoru Olmaya Devam Ediyor

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımları'nın resmi ulaşım sponsoru olmaya devam ediyor. Sponsorluk kapsamında tasarlanan Mercedes-Benz otobüs, 2024 yılı sonuna kadar kadın ve erkek milli takımlarını yeni zaferlere taşımaya devam edecek. Mercedes-Benz Türk, eğitim, eşitlik, kültür sanat ve spor alanındaki sosyal fayda çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Firma, Türk sporunu ileriye taşıma hedefiyle hentbol ve diğer branşlarda spora olan desteğini sürdürecek.

15.08.2023 14:36  Güncelleme: 14:38

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu ile 2022 yılında imzaladığı resmi ulaşım sponsorluğu anlaşmasını yeniledi.

Türkiye Hentbol Federasyonundan yapılan açıklamada, "Sponsorluk kapsamında sporcuların ihtiyaç, konfor ve güvenliğini en üst düzeyde sağlayacak şekilde tasarlanan Mercedes-Benz otobüs, 2024 yılı sonuna kadar #Hentboliçin diyen kadın ve erkek milli takımlarını yeni zaferlere taşımaya devam edecek." denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mercedes-Benz Türk, Türkiye Hentbol Federasyonu Milli Takımları'nın Resmi Ulaşım Sponsoru Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement