Mersin Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Mersin Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından

Mersin Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 100-75 yendi.

12.10.2013 18:20

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftasında Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 100-75 yendi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Mete Babaoğlu, maça iyi başlayamadıklarını söyledi. Bunun bütün maç boyunca kendisini hissettirdiğini belirten Babaoğlu, "Maçın içinde çok sertlik oldu. Bu kadar sertliğin olduğu maçta bana göre çalınan faul düdükleri biraz azdı. Bunun çok sıkıntısı çektik. Bu tip maçlarda zaten 10 sayının üzerinde geriye düştüğünüz zaman tekrar maçı toparlamak çok zor olur. Bizde bunu zaten fazlasıyla yaşadık. İlk yarıdaki düşük yüzdemiz, ilk yarıdaki çektiğimiz sıkıntılar ikinci yarıda olmasa bile aradaki farkın 18 sayı olması maça tutunamamamızı sağladı. Zor bir başlangıç oldu. Zor bir başlangıç olacağını biliyorduk. Fenerbahçe Ülker hakikaten çok iyi bir takım. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanarak gelmişlerdi. Şansız bir başlangıç oldu diyelim. Bunu toparlayacak kadromuzun imkanı var. Önümüzdeki hafta çok daha fazla çalışıp yine zor bir deplasmana gideceğiz. Zaten ligin ilk 4 haftasında oynayacağımız maçlar çok zorluydu. Bu 4 hafta içerisinde minimum 2 galibiyet çıkarmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı bundan sonra buna göre düzenleyip buna göre çalışacağız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin oyuncusu Nusret Yıldırım ise bu hafta iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Özellikle Fenerbahçe maçı olduğu için daha iyi çalışmıştık ama çalıştıklarımızı sahaya yansıtamadık. Ofansta düşük yüzde ile oynadık. Çok fazla basket yedik. Doğal olarak mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Öteki hafta şimdi yeni bir maç var. Sezon yeni başladı. Önümüzdeki hafta daha iyi hazırlanıp Karşıyaka maçında iyi bir oyun sergileyeceğiz" diye konuştu.

FENERBAHÇE ÜLKER CEPHESİ

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic, iyi bir maç çıkardıklarını kaydederek, "Çok ciddi oynadık ve bunun da doğru bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Her seferinde olduğu gibi her oyuncuya oynama şansı vermeye çalıştım. Burada genç oyuncuların yalnız daha fazla süre alan diğer oyuncuların harcadığı emeğe saygı göstermesi lazım. Bugün sahaya girdikleri andaki davranışları ve gösterdikleri oyun ne kadar kötü olduğunu gördük. Burada güzel bir atmosfer vardı. Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Mersin'e de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun maç öncesi Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden çekiniyor muydunuz sorusuna ise Obradovic, "Ben hayatımda hiçbir zaman hiçbir şeyden korkmadım. Yani bu maç değil sadece hiçbir maçta ben korku yaşamadım. Böyle bir şey bizim hayatımızda yok" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement