Mersin İdman Yurdu Finalde - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu Finalde

Mersin İdman Yurdu Finalde

PTT 1. Lig Play-off Yarı Final müsabakasında Mersin İdman Yurdu, deplasmanda Orduspor’u 1-0 yenerek, ismini finale yazdırdı.

13.05.2014 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig Play-off Yarı Final müsabakasında Mersin İdman Yurdu, deplasmanda Orduspor'u 1-0 yenerek, ismini finale yazdırdı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, oyunun mutlak hakimi olduklarını vurgulayarak, "Futbolcu arkadaşlarım bu turu geçmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Seyircimiz olağanüstü destek verdi. Onları mutlu etmek isterdik. O yürekli seyircimizi mutlu edemedik. Oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Biz gönüllerin şampiyonu olduğumuzu biliyoruz ama gönüllerin şampiyonuna kupa vermiyorlar. Yine yerimiz PTT 1. Lig. Sonuçta maalesef finale gidemedik" dedi.

Orduspor Kaptanı Ferhat Öztorun ise oyunun hakiminin kendileri olduğunu belirterek, "Pozisyonları olan bizdik fakat başaramadık. Üzgünüz, elimizden gelen her şeyi yaptık" diye konuştu.

Ordusporlu futbolcu Erkan Sekman da, herkesten haklarını helal etmelerini isteyerek, gelecek sezona odaklanacaklarını söyledi.

MERSİN İDMAN YURDU CEPHESİ

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Orduspor camiasına teşekkür ederim. Hakikaten çok iyi bir oyun ortaya koydular. Birimiz kazanacaktı. Çok şükür biz kazandık. Şimdi empati yapıyorum; Orduspor'un antrenörü oluyorum, inanın onların üzüntüsüne katılıyorum. Ama maalesef buraya kadar emek verdik, şans bizden yana oldu. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi oynadık, birbirimizi germedik. İki takım da çok güzel bir maç ortaya koydu. Bu saatten sonra finalde kimle karşılaşacağımız önemli değil. Önemli olan bizim ne yapacağımız" şeklinde konuştu.

Mersin İdman Yurdu futbolcusu Nurullah Kaya da, Orduspor'un çok iyi mücadele ettiğini ancak finali kendilerinin hak ettiğini belirterek, "Allah bize nasip etti. Bu tür maçlar her zaman zor oluyor zaten. Orduspor'un birkaç tane pozisyonu var. Arkadaşlar değerlendiremeyince, biz de mücadele edince Allah bize nasip etti" diye konuştu.

Mersin İdman Yurdu'nun bir diğer futbolcusu Ivan Peric ise, iki takım açısından zor bir maç olduğunu belirterek, kazandıkları için mutlu olduğunu ifade etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement