Mersin'de 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Mersine kazandırılan Mersin Arena Stadyumu için Mersin İdman Yurdu'ndan istenen para herkesi şaşırttı.
Aylardır maçlarını neden orada oynamadığı merakla beklenen stadyum için, Gençlik Spor İl Müdürlüğü devreye girdi. Yapılan çalışmalar sonucunda stadyum yetiştirildi.
Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübüne gönderdiği yazıda maç başına 30 Bin TL ücret istedi. Bunun dışında Müdürlük, Reklam ve bilet gelirlerinin yüzde 7 pay, ayrıca stat içerisindeki kantinin satışının da kendilerine verileceğini söyledi.
Bunun dışında Müdürlük, maç başına orada çalışacak personelinde parasını kulüpten alacak. Bunlarda eklenince Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü, maç başına yaklaşık 50 Bin TL ödemek zorunda kalacak.
Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü ise son zamanlarda parasal anlamda sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Yapılan bu tebliğin ardından Mersin İdman Yurdu Yönetimi ve Teknik Direktör Yılmaz Vural çok şaşırdı.
Teknik Direktör Yılmaz Vural'ın "Biz zaten maddi anlamda sıkıntı yaşıyoruz. Madem öyle biz Tevfik Sırrı Gür'de oynamaya devam edelim" diyerek bu yazıya tepki gösterdiği kaydedildi.
Kaynak: Spor33
Son Dakika › Spor › Mersin İdmanyurdu'na Yeni Stad Şoku - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.