Messi, pazar günü hayatının şokunu yaşayacak! Taraftarlar çok öfkeli - Son Dakika
Spor

Messi, pazar günü hayatının şokunu yaşayacak! Taraftarlar çok öfkeli

Lionel Messi, pazar günü takımı PSG'nin Rennes'e karşı oynayacağı maçta zor anlar yaşayabilir. Messi'nin takımdan ayrılmasını isteyen PSG'nin tribün grupları, top ayağına gelir gelmez yıldız futbolcuyu yuhalamaya başlayacak. Aynı zamanda Collectif Ultras Paris grubu, büyük bir pankart hazırlığı içinde.

16.03.2023 18:54  Güncelleme: 18:59

Arjantinli süper star Lionel Messi'nin PSG'deki hikayesi kapanmak üzere. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali göremeden havlu atan PSG'de, Avrupa arenasında alınan üst üste başarısız sonuçlar taraftarları çıldırttı.

FATURA KESİLDİ

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ile transfer görüşmesi ortaya çıkan ve PSG'deki mukavelesini uzatmayan Messi'yi istemeyenlerin yönetimde ve taraftarlar arasında istemeyenlerin sayısı hayli fazla. Messi de takımda kalmak istediğine yönelik sinyaller vermiyor. PSG'nin koyu taraftarları, Messi ve yönetime dair pankartlar hazırlıyor.

Messi, pazar günü hayatının şokunu yaşayacak! Taraftarlar çok öfkeli

PANKART AÇILACAK

Collectif Ultras Paris'in bazı üyeleri, basın mensuplarına Messi için büyük bir pankart hazırladıklarını söyledi. Bu protestolardan yönetim de nasibini alacak. Arjantinli futbolcunun topla buluştuğu anlarda da ıslıklar yükselecek.

MAAŞ KRİZİ

Dünya Kupası'nın ardından yapılan sözleşme görüşmelerinde Kylian Mbappe ile aynı ücreti kazanmak istediğini söyleyen Messi'ye yönetim olumsuz yanıt vermişti. Kulüp tarafı da oyuncuyla devam etme konusunda ısrarcı değil.

Messi, pazar günü hayatının şokunu yaşayacak! Taraftarlar çok öfkeli

Son Dakika Spor Messi, pazar günü hayatının şokunu yaşayacak! Taraftarlar çok öfkeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement