Metehan Babaş: "Bambaşka Bir Kastamonuspor Olacak" - Son Dakika
Spor

Metehan Babaş: "Bambaşka Bir Kastamonuspor Olacak"

Metehan Babaş: "Bambaşka Bir Kastamonuspor Olacak"

Kastamonuspor Başkanı Metehan Babaş, 11 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, ikinci yarı sahada bambaşka bir takım izlettireceklerini söyledi.

10.01.2017 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonuspor Başkanı Metehan Babaş, 11 futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, ikinci yarı sahada bambaşka bir takım izlettireceklerini söyledi.

Kastamonuspor Başkanı Metehan Babaş, düzenlediği basın toplantısında yapılan transferlerle ikinci devrenin çok farklı olacağını kaydetti. Transfer dönemini çok iyi değerlendirdiklerini ve ince eleyip sık dokuduklarını aktaran Babaş, yeni transferlerle ikinci yarıya güçlü bir giriş yapacaklarını ifade etti. Transfer çalışmalarının hala devam ettiğini kaydeden Babaş, "Girişimlerimiz sürüyor. Sol bek ve hücuma birer takviye daha yapacağız" dedi.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan Başkan Babaş, "Bütün transfer görüşmelerini yönetim kurulumuzla yönettik. Futbolcuyla çalışacak olan hocamız, biz sadece maddi boyutunu karşılaşırız, bu yönde de hiçbir sıkıntı yaşamadan transfer harekatımızı yürüttük. İsteyip de alamadığımız bir oyuncu olmadı. Eksik mevkilerimize iyi oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum. Kastamonuspor'u en iyi yere getirmek istiyoruz. Çünkü biz bunu memleket meselesi olarak gördük. İsteriz ki her sene lig atlayalım ancak bazen olumsuzluklar olabiliyor. Kulüp olarak hiçbir sıkıntımız yok, eksikliklerimizi nasıl giderebiliriz diye görüştük ve buna göre transferlerimizi yaptık. İlk yarıda yaşanılan aksaklıklar tekrarlanmasın diye çalışıyoruz. İyi futbolcularımızı elimizde tuttuk ve üstüne takviyelerde bulunduk. Futbolcularımıza verdiğimiz vaatleri tutuyoruz. Kampta herkes neşeli ve birlik beraberlik içinde, sistemli ve ayakları yere basan bir Kastamonuspor kurduğumuza inanıyorum. İkinci yarıda yakalayacağımız başarıya, tüm Kastamonulular ortak olacak" diye konuştu.

Başkan Babaş ayrıca son günlerde ismi İnegölspor ile anılan tecrübeli forvet oyuncusu Yaşar Çetin'i hiçbir yere bırakmayacaklarını ve ikinci yarıda Yaşar Çetin'in Kastamonuspor'da devam edeceğini kaydetti.

Başkan Babaş, İbrahim Kaş, Erkan Sekman, Ufuk Özbek, Ferdi Elmas, Onur Cenik, Cengiz Biçer, Arda Havar, Salih Sefercik, Oğuzhan Bahadır, Kemal Ergen ve Ahmet Ayaloğlu'nu Kastamonuspor kadrosuna kattıklarını da sözlerine ekledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Metehan Babaş: 'Bambaşka Bir Kastamonuspor Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu
    08:54 Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu

    Bursa'da düzenlenen 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Karışık Mixler kategorisinde mücadele eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hasan Can Arslan, Zonguldak'tan Zeynep Değirmenci ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarıyla Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Arslan, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı
    23:49 Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 biten müsabakada rakibine penaltılarda kaybederek Avrupa defterini kapattı.


Advertisement