Mexes İçin Trabzonspor İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mexes İçin Trabzonspor İddiası

Mexes İçin Trabzonspor İddiası
23.01.2014 10:56

Fransa'nın en çok okunan spor gazetesi L'Equipe bugün verdiği bir haberde Fransa milli takım stoperlerinden Philippe Mexes'in Trabzonspor'la görüştüğünü yazdı.

L'Equipe'in verdiği habere göre, Milan'dan ayrılması gündemde olan 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Dünya Kupasında forma giyebilmek adına daha çok süre alacağı bir takıma gitmek istediği ifade edildi. Trabzonspor'lu yöneticilerin Philippe Mexes'i yıllık 4 milyon euro garanti ücrete ikna ettikleri öne sürülüyor. 2,5 yıldır Milan forması giyen Fransız oyuncu bu sezon Serie A'da 10 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Philippe Mexes'in Fransa milli takımıyla sergilediği performans ise 29 maçta 1 gol.

Kariyerine Auxerre'de libero olarak başlayan oyuncu daha sonra 7 milyon euro karşılığında Roma'ya transfer olmuştu. Uzun yıllar başkent ekibinin formasını giyen Mexes, 2011 yazında sözleşmesi bitince Milan'a transfer oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Mexes İçin Trabzonspor İddiası - Son Dakika


Advertisement