MHK Başkanı'na şok! Mete Kalkavan toplantıyı terk etti - Son Dakika
Spor

MHK Başkanı'na şok! Mete Kalkavan toplantıyı terk etti

Merkez Hakem Kurulu'nun hakem operasyonunun yankıları sürmeye devam ediyor. 12 hakemin liste dışı bırakılması olayında göreve devam eden hakemler arasında ismi bulunan Mete Kalkavan görevini bıraktı. Deneyimli hakemin Riva'daki toplantıda MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun "Yaşananları içselleştireceksiniz" sözü üzerine "İçselleştiremiyorum başkan" diyerek toplantıyı terk ettiği öğrenildi.

10.03.2022 19:14  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHK'nin 12 hakeme düdük astırmasının yankıları sürüyor. Bu kararın ardından tepkilerin odağına oturan MHK'ye göreve devam edecekler listesinde yer alan hakem Mete Kalkavan'ın rest çektiği toplantının perde arkası ortaya çıktı.

"YAŞANANLARI İÇSELLEŞTİRECEKSİNİZ"

Fanatik'te yer alan habere göre, Yaşananlarla ilgili olarak hakemleri bilgilendirmek amaçlı Riva'da toplayan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu büyük bir şok yaşadı. Konuşma başladıktan sonra hakemlere hitaben "Yaşananları içselleştireceksiniz" diyen Gündoğdu; Mete Kalkavan'ın sert tavrıyla karşılaştı.

"O ZAMAN GÜLE GÜLE"

Kalkavan, "İçselleştiremiyorum başkan" şeklinde karşılık verince, Gündoğdu kelimeleri kullanmakta zorlandı. İlk şoku atlattıktan sonra "O zaman güle güle" diyen Gündoğdu, Mete Kalkavan'ın sandalyesine doğru baktığında tecrübeli hakemin yerinde olmadığını gördü.

KARİYERİNİ NOKTALADI

Zira Mete Kalkavan, sözünü söyledikten sonra çoktan salonu terk etmek için ayağa kalkmıştı. Kalkavan, bir çok kesimden takdir gören bu tavrıyla aktif hakemlik kariyerini de noktalamış oldu.

MHK Başkanı\'na şok! Mete Kalkavan toplantıyı terk etti

Son Dakika Spor MHK Başkanı'na şok! Mete Kalkavan toplantıyı terk etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bu olay çok uzman insanların oluşturduğu hem spor insanları,hemde hukuk insanlarının ortak aklı ile araştırılmalı.Dünyaya rezil ettiler bizi.Olmayan prestijimiz yerlerde. 0 0 Yanıtla

Advertisement