Miami Heat Los Angeles'tan Galip Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Miami Heat Los Angeles'tan Galip Ayrıldı

Amerikan Ulusal Basketbol Liginde Miami Heat, deplasmanda Los Angeles Clippers'ı 104-90 yendi.

12.01.2015 11:12  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Miami Heat, deplasmanda Los Angeles Clippers'ı 104-90 yendi.

NBA'e 5 maçla devam edildi. Batı Konferansı 6'ncısı Los Angeles Clippers, Staples Center'da Doğu Konferansı 7'ncisi Miami Heat'i konuk etti.

Miami baştan sona kontrolünde götürdüğü karşılaşmayı 104-90 kazanarak 16'ncı galibiyetine ulaştı. Konuk takımda Chris Bosh 34 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Hassan Whiteside'ın 23 sayı, 16 ribaunt, Dwyane Wade'in 17 sayı, 10 asist ile "double double" yaptığı karşılaşmayı, Luol Deng 10 sayıyla tamamladı.

Bu sezon 13'üncü maçını kaybeden Clippers'ta, Blake Griffin'in 26, Chris Paul'ün 23 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi. NBA'de Clippers formasıyla Türkiye'yi temsil eden basketbolculardan Hidayet Türkoğlu'nun oynamadığı karşılaşmada J.J. Redick ise 14 sayı üretti.

-Grizzlies, Suns'ı uzatmada geçti

Batı'da 4'üncü sırada bulunan Memphis Grizzlies, sahasında Phoenix Suns'ı iki uzatma sonucunda 122-110 mağlup etti.

Sezonun 26'ncı galibiyetini alan Grizzlies'ta Zach Randolph'un 27 sayı, 17 ribauntluk "double double"ı galibiyette önemli rol oynadı. Ev sahibi takımda Mike Conley 25, Courtney Lee 18, Tony Allen ve Marc Gasol 12'şer sayı attı.

Bu sezon 18'inci maçını kaybeden ve Batı'nın 8'inci sırasında yer alan Suns'ta 6 oyuncu çift haneli sayılara ulaştı. Konuk ekipte Isiah Thomas 20, Markieff Morris 17, Alex Len 14, Eric Bledsoe, P.J. Tucker ve Marcus Morris 11'er sayılık katkı sağladı.

- Atlanta üst üste 8'inci kez kazandı

Doğu Konferansı lideri Atlanta Hawks, sahasında Washington Wizards'ı 120-89 yenerek art arda 8'inci galibiyetini elde etti.

Bu sezon 29'uncu maçını kazanan Atlanta'da 8 oyuncu çift haneli sayılara ulaşmayı başardı. Ev sahibi ekipte Kyle Korver, 19 sayıyla mücadelenin en skorer ismi olurken, DeMarre Carroll 16, Al Horford 15, Pero Antic 12, Mike Scott ve Paul Millsap 11'er, Dennis Schroder 10 sayıyla oynadı. Jeff Teague ise 11 sayı, 10 asist ile "double double" yaptı.

Doğu Konferansı'nda 4'üncülükte bulunan ve sezonun 12'nci maçını kaybeden Washington'da, John Wall'un 15 sayı, 8 asistlik performansı mağlubiyeti önleyemedi. Konuk takımda Nene 14, Kevin Seraphin 13, Bradley Beal 12, Paul Pierce 11, Marcin Gortat 10 sayı üretti.

NBA'e 4 maçla devam edilecek.

-Sonuçlar

Atlanta Hawks-Washington Wizards: 120-89

Los Angeles Clippers-Miami Heat: 90-104

Memphis Grizzlies-Phoenix Suns: 122-110

Sacramento Kings- Cleveland Cavaliers: 103-84

Los Angeles Lakers- Portland Trail Blazers: 94-106 - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Miami Heat Los Angeles'tan Galip Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı
    14:53 Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu Tanıtıldı

    Bu yıl 28 Nisan Pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için tanıtım toplantısı düzenlendi. Geçen yıl 12 bin kişinin kayıt yaptırdığı maratona bu sene 16 bin kişi kaydoldu. Ayrıca bu sene ilk defa 16 yaş ve üstü gençler de yarı maratonda koşacaklar.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı
    14:36 Panathinaikos, Fatih Terim ile yola devam kararı aldı

    Yunanistan Süper Lig'inde şampiyonluk mücadelesi veren Panathikos, şampiyon olamasa da teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adam ile başkan Giannis Alafouzos bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasına başladı.

  • Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti
    14:12 Ağrı'da görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu hayatını kaybetti

    Ağrı'nın Doğubeyazıt Hudut Birliği'nde görev yapan Sungurlu nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er Ömer Bodruoğlu (24), vefat etti. Bodruoğlu'nun cenazesi doğum yeri olan Sungurlu'nun Beşkız köyünde defnedilecek.


Advertisement