Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'ın mutlu günü - Son Dakika
Spor

Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'ın mutlu günü

Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan\'ın mutlu günü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından 23 Eylül Perşembe günü nikahları kıyılan ve dünya evine giren milli cimnastikçi Ferhat Arıcan ile Neslihan Aslan, Ankara'da bir nikah töreni daha düzenledi.

25.09.2021 16:48  Güncelleme: 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından 23 Eylül Perşembe günü nikahları kıyılan ve dünya evine giren milli cimnastikçi Ferhat Arıcan ile Neslihan Aslan, Ankara'da bir nikah töreni daha düzenledi.

Kocatepe Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen ikinci törende Ferhat Arıcan-Neslihan Aslan çifti, yakınları ve arkadaşlarıyla mutluluklarını paylaştı.

Nikah törenine Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ile başkan vekili Emre Bağcı'nın yanı sıra, çiftin ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'ın mutlu günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı
    16:54 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası Bilecik'te Başladı

    Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 1. Ayak Yarışları Bilecik'te başladı. Yarışlar öncesi magazin startı etkinliği düzenlendi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var
    16:34 Emre Belözoğlu: Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı var

    MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Türk futbolun geleceğinden umutsuz olduğunu belirterek, Türk futbolunun düzelmesi için 25-30 seneye ihtiyacı olduğunu söyledi. Belözoğlu ayrıca, Türk futbolunda yapılması gereken değişiklikler ve Beşiktaş ile yapacakları Türkiye Kupası maçları hakkında da görüşlerini paylaştı.

  • 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi
    16:15 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Basın Toplantısı Gerçekleştirildi

    Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun basın toplantısı, Antalya'da gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapacak organizasyonda 14 ülkeden 25 takım, 175 bisikletçi pedal çevirecek. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor
    16:09 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu başlıyor

    Yarın Antalya'da başlayacak 2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2024) tanıtım toplantısı yapıldı.


Advertisement