Milli Halterci Aylin Daşdelen Altın Madalyaları Arkadaşları İçin Aldı - Son Dakika
Spor

Milli Halterci Aylin Daşdelen Altın Madalyaları Arkadaşları İçin Aldı

Milli Halterci Aylin Daşdelen Altın Madalyaları Arkadaşları İçin Aldı

17.Akdeniz Oyunları halter müsabakalarında 58 kiloda yarışan ve 2 altın madalya kazanan Milli Halterci Aylin Daşdelen madalyalarını arkadaşları için aldığını söyledi.

22.06.2013 20:03

17. Akdeniz Oyunları halter müsabakalarında 58 kiloda yarışan ve 2 altın madalya kazanan Milli Halterci Aylin Daşdelen madalyalarını arkadaşları için aldığını söyledi.

Gazetecilere duygularını aktaran Daşdelen, "Çok iyi çalıştım. Antrenmanda yapmadığım başarıları burada yaptım. 87'yi en son iki ay önce yapmıştım. Bir arkadaşım vardı çok sevdiğim. Nurdan Karagöz için yaptım bu dereceyi. 113 kilo silkmeyi de Ümmühan arkadaşım için yaptım. Onlara söz vermiştim. Şampiyon olup ülkeme iki altın madalya kazandıracağım diye. Bana desteği olan Nurcan Gönül hocama ve Şule Şahbaz hocama çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Seyirci desteğinin kendisini oldukça motive ettiği de belirten Daşdelen, "Onlar bağırdıkça ben iyice gaza geldim. Keşke bütün yarışmalar Türkiye'de yapılsa . Diğer arkadaşlarımızı da İnşallah bu şekilde desteklerler. İnanılmaz bir coşku var. Bu coşku ile insan gaza geliyor açıkçası. Başarmamak elde değil. Madalya sayımız beşe çıktı. Hepimiz bir bayrak altında madalya için mücadele ediyoruz. Ben bütün branşlarda yarışan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Halterci Aylin Daşdelen Altın Madalyaları Arkadaşları İçin Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement